Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καμμένος λύνει το μυστήριο με το… χαρτί του Βαγγέλη

Ο Καμμένος λύνει το μυστήριο με το… χαρτί του Βαγγέλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βίντεο, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος,

Εντείνεται η… αγωνία στο εκλογικό σώμα και το τηλεοπτικό κοινό για την αποκάλυψη για την οποία έχει δεσμευθεί με το νέο προεκλογικό σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Πάνος Καμμένος για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Με μήνυμά του στο Twitter ο κ. Καμμένος σημειώνει ότι «για να μην ανησυχεί άλλο ο Βαγγέλης, σε λίγο ανοίγω το χαρτί που ξέχασε», αφήνοντας εκ νέου αιχμές κατά του προέδρου της ΝΔ.

Ερωτηθείς νωρίτερα στο ΣΚΑΙ ο κ. Καμμένος για το προεκλογικό σποτ και το τι περιέχει το χαρτί που όπως αναφέρεται στο βίντεο «ξέχασε ο Βαγγέλης στο ντιμπέιτ», ο κ. Καμμένος αρνήθηκε κατηγορηματικά να αποκαλύψει, τονίζοντας ότι θα μπορέσουν να δουν όλοι την απάντηση το απόγευμα της Πέμπτης.

Πληροφορίες πάντως από το περιβάλλον του επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρουν πως «πρόκειται για μία ιστορία η οποία θα… ενοχλήσει ιδιαιτέρως τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και θα διαδραματίσει το ρόλο της στην έκβαση των εκλογών της Κυριακής».

Σχετικά άρθρα