Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης σε μεταλλωρύχους: Θα ξανανοίξουμε τις Σκουριές

Μεϊμαράκης σε μεταλλωρύχους: Θα ξανανοίξουμε τις Σκουριές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία, Σκουριές Χαλκιδικής, Χαλκιδική, Χρυσός,

Την δέσμευση ότι η Νέα Δημοκρατία θα ξανανοίξει τα μεταλλεία στις Σκουριές της Χαλκιδικής , παρείχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε αντιπροσωπεία μεταλλωρύχων που τον επισκέφθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. απευθυνόμενος στους μεταλλωρύχους τους είπε ότι αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος θα τους επισκέπτονταν ο ίδιος στα μεταλλεία και σημείωσε: «Θέλω, χωρίς να το εκμεταλλεύομαι πολιτικά, να σας δώσω τη γενική μας κατεύθυνση. Είμαστε υπέρ των επενδύσεων. Και να σας πω ότι για τη συγκεκριμένη επένδυση, εμείς θέλουμε να προχωρήσει, θέλουμε να ξεκινήσει».

Ο κ. Μεϊμαράκης στάθηκε και στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. «Θεωρούμε αδιανόητο να διώξουμε άλλη μια επένδυση από την Ελλάδα, η οποία φέρνει τόσες θέσεις εργασίας. Όλοι μιλάνε για δουλειές, όλοι λένε ότι η ανεργία είναι πολύ υψηλή και ότι ο μόνος τρόπος για να μειωθεί είναι οι επενδύσεις. Και όλοι αυτοί που μιλάνε υπέρ του ανέργου, διώχνουν τις επενδύσεις και αυξάνουν την ανεργία».

«Θέλω, λοιπόν, να εκπέμψω το μήνυμα ότι δεν είναι προεκλογική εξαγγελία, γιατί το λέμε χρόνια ότι πιστεύουμε στις επενδύσεις, ότι μόλις γίνουμε κυβέρνηση θα ξαναλειτουργήσει όπως πρέπει η επένδυση για να φέρει θέσεις εργασίας. Είναι “πιστεύω” μας. Είναι δέσμευσή μας. Και για αυτό ακριβώς σας λέω ότι αυτή η δέσμευση θα υλοποιηθεί μετά τις 20 Σεπτεμβρίου», κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης.

Σχετικά άρθρα