Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ζωή των πρακτικών Κιμ Γιονγκ Ουν λέει τον Τσίπρα δικτάτορα

Η Ζωή των πρακτικών Κιμ Γιονγκ Ουν λέει τον Τσίπρα δικτάτορα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Λαϊκή Ενότητα, ΣΥΡΙΖΑ, Χούντα,

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έφτασε να παρομοιάσει τον Αλέξη Τσίπρα με τον δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλο της χούντας.

Εκτός του γεγονότος ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέχθηκε να είναι ο τρίτος πολιτειακός παράγοντας δίπλα σε έναν… «Παπαδόπουλο» σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν την είδε κανείς να αρνείται ακόμα και σήμερα να χρησιμοποιεί για τον προεκλογικό της αγώνα υπέρ της Λαϊκής Ενότητας τα προνόμια που της δίνει η θεσμική της ιδιότητα, κατά παράβαση του Συντάγματος.

Με τακτικές που παραπέμπουν στο βορειοκορεατικό καθεστώς η κα Κωνσταντοπούλου έχει μετατρέψει το Κανάλι της Βουλής (πανελλαδικής εμβέλειας) εδώ και επτά μήνες σε Μέσο προσωπικής της προβολής και έφτασε στο σημείο προχθές να προβάλλει τον εαυτό της μιλώντας στη Βουλή των εφήβων, προπαγανδίζοντας τις θέσεις του κόμματος των διασπαστών του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά ωστόσο είναι απολύτως δημοκρατικά και προβλεπόμενα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και επ ουδενί δεν παραπέμπουν σε ΥΕΝΕΔ…

«Ο Τσίπρας μου θύμισε τον Παπαδόπουλο που ήθελε να βάλει την Ελλάδα στο γύψο» σημείωσε η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, και συμπλήρωσε «νομοθετούσε και καταργούσε νόμους και διατάξεις κατά παραγγελία των δανειστών. Αυτό ήταν μια πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας και δεν μπορεί να λέει ένας πρωθυπουργός ότι είναι για το καλό μας. Αυτό είναι λίγο σαν τον γύψο του Παπαδόπουλου».

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του Μαξίμου τοποθέτησε δοτούς στην εκλογική λίστα για να περάσουν μπροστά οι υπουργοί και όχι όσοι εξελέγησαν από το λαό. (σε αυτό το σημείο ξέχασε βέβαια να αναφέρει πώς η ίδια προέκυψε αίφνης το 2012 ως υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ)

Καταλόγισε στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού οτι θέλησε να ξεγελάσει το λαό με την γρήγορη διάλυση της Βουλής προκειμένου να μην αντιληφθεί τα δεινά του τρίτου μνημονίου τονίζοντας ότι παρά τις δημοσκοπήσεις ο κόσμος δεν δικαιώνει τον Αλέξη Τσίπρα.

Η κα Κωνσταντοπούλου, αμφισβήτησε τις δημοσκοπήσεις λέγοντας ότι «την αξιοπιστία και την εγκυρότητα τους την είδαμε στο δημοψήφισμα».

Ερωτηθείσα για το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση νομισματικής αλλαγής, η κα Κωνσταντοπούλου απέφυγε – όπως και όλα τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας – να απαντήσει και αρκέστηκε να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα λέγοντας ότι «όλες οι μνημονιακές συμβάσεις εξυπηρετούν τις τράπεζες και εκείνοι που τις φαλήρισαν εξακολουθούν να επιβραβεύονται. Κάποιοι αποφάσισαν το «καμία θυσία για το ευρώ» να το κάνουν «πάση θυσία στο ευρώ» και είναι απαράδεκτο».

Σε ερώτηση που της απευθύνθηκε για την προσωπική στρατηγική που χαράσσει η ίδια από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέλεξε να απαντήσει στο δικό της νοητό ερώτημα λέγοντας πως «το κόμμα που με πρότεινε δεν υπάρχει πια. Παραβιάστηκαν όλες οι συλλογικές αποφάσεις, όλες οι συλλογικές διαδικασίες και αν βγει πρώτο θα είναι η αποθέωση της εξαπάτησης του ελληνικού λαού, Εγώ δεν δέχθηκα κριτική αλλά πόλεμο από όλες τις πλευρές. Τον υποδαύλισε ο Φίλης και ο πόλεμος αυτός είχε χαρακτηριστικά δολοφονίας προσωπικότητας. Έφτασαν στο σημείο να με ταυτίσουν με την Χρυσή Αυγή. Έφτασαν να χτυπούν όλη μου την οικογένεια. Εξελισσόταν στην Βουλή ένα καθημερινό bullying. Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο και δεν θα το ενέτασσα αυτό σε προσωπική στρατηγική. Δεν θεωρώ ότι έκανα επαναστατική γυμναστική αλλά τήρησα τον κανονισμό της Βουλής».

Σχετικά άρθρα