Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιούχαραν τον Λαπαβίτσα στο Ψυχικό

Γιούχαραν τον Λαπαβίτσα στο Ψυχικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Κώστας Λαπαβίτσας, Λαϊκή Ενότητα,

Ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υποψήφιο με τη Λαϊκή Ενότητα, Κώστα Λαπαβίτσα παρουσιάζει ο Βηματοδότης, ο οποίος περιγράφει ένα σκηνικό μπροστά σε καφετέρια στο Νέο Ψυχικό, όπου ο κ. Λαπαβίτσας γιουχαρίστηκε από συνταξιούχο περαστικό:

“O επονομαζόμενος και «ούλτρα αριστερός οικονομολόγος», περπατούσε αμέριμνος τρώγοντας μια σπανακοτυρόπιτα. Μαζί του ήταν και ένας πανύψηλος κύριος (και αυτός με τη σπανακοτυρόπιτα).

Ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά τους ένας συνταξιούχος και χωρίς πολλές-πολλές εισαγωγές του λέει: «Εχεις μούτρα και τρως σπανακοτυρόπιτες; Δεν ντρέπεσαι; Θέλεις να μας οδηγήσεις στη δραχμή, να μας αφανίσεις».

Ο κ. Λαπαβίτσας αιφνιδιάστηκε και του είπε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα: «Πώς δεν είναι έτσι; Εχεις τα λεφτά σου στην Αγγλία, εκεί εξασφαλισμένα και θέλεις να μας πας στη δραχμή; Για να οικονομήσετε; Είναι ντροπή αυτό που κάνεις»επέμεινε ο συνταξιούχος.

Οπότε συνέβησαν τα εξής: Ο κ. Λαπαβίτσας χάνει την ψυχραιμία του και του λέει (το γνωστό πλέον που λέει σε όλους όσοι του επιτίθενται):

«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εγώ έχω λεφτά στην Αγγλία;» και ο συνοδός του αγριεύει και φωνάζει στον συνταξιούχο:

«Είσαι αλήτης. Αυτό που κάνεις είναι αλητεία».

Κάτι είπε ο συνταξιούχος, αλλά ο κ. Λαπαβίτσας συνέχισε αδιάφορα τον δρόμο του απολαμβάνοντας τη σπανακοτυρόπιτα”.

Σχετικά άρθρα