Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tσίπρας: Ζητώ δύο παραπάνω βουλευτές για να μην είμαστε όμηροι τους

Tσίπρας: Ζητώ δύο παραπάνω βουλευτές για να μην είμαστε όμηροι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ήπειρος, Ιωάννινα, ΣΥΡΙΖΑ,

Απάντηση στην πρόσκληση Μεϊμαράκη να συνομιλήσουν έδωσε από τα Γιάννενα ο Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ από την Ήπειρο, ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Να έρθει στην Κουμουνδούρου να τον κεράσουμε και καφέ, αλλά την αλαζονεία της εξουσίας δεν την έχει αποβάλει. Δεν αλλάζει συνήθειες».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκα μάλιστα την χθεσινή τηλεμαχία: «Τον είδατε τον κύριο Μεϊμαράκη στο ντιμπέιτ. Και τον ακούσατε. Κανένα πρόγραμμα, καμιά αυτοκριτική για το σάπιο παρελθόν, το άρρωστο κράτος,τις κουμπαριές της ΝΔ και των άλλων με τη διαπλοκή, την υπερχρέωση της χώρας, την ανοχή και την υπόθαλψη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής».

“Ζητάμε 2 παραπάνω βουλευτές από αυτούς που μας έδωσε ο λαός το Γενάρη, να μην έχουμε ανάγκη τα δεκανίκια τους, να μην είμαστε όμηροι τους» επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας από τα Γιάννενα ζητώντας εντολή για αυτοδυναμία προκειμένου να αυξήσει την Κοινοβουλευτική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ από 149 στους 151 βουλευτές

Υποστήριξε ακόμα ότι η ΝΔ «κρύβει λόγια για το σκοπό της, που είναι ένας: Η αντιδραστική παλινόρθωση» και πρόσθεσε: «Και μη τους βλέπετε τώρα που παρουσιάζονται γλυκείς και θέλουνε λένε να τα βρούμε και να πιούμε και κάνα καφέ στη Κουμουνδούρου. Αυτή είναι η μάσκα που φοράνε πριν τις εκλογές. Η επιστροφή τους θα συνοδεύεται αυτή τη φορά όχι μόνο από την επιστροφή στα παλιά και ολέθρια, αλλά και από την εκδικητικότητα απέναντι στο λαό γιατί στάθηκε όρθιος».

Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα είπε ότι «χθες του ξέφυγε του κου Μεϊμαράκη και είπε ότι τη προηγούμενη φορά δε τα κατάφερνε γιατί δεν είχαν αυτοδυναμία. Γιατί πόσο να τη φορέσει τη προβιά ο λύκος, κάποια στιγμή θα του ξεφύγει αυτό που κρύβει μέσα του. Κι ας μιλάει για συνεργασίες, δε τις πιστεύει. Τα λέει μόνο και μόνο για να θολώσει τα νερά ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αλαζονικός. Αλλά υπήρξε μεγαλύτερη αλαζονεία από την αλαζονεία της εξουσίας αυτών των ίδιων ανθρώπων τόσες δεκαετίες τώρα;».

Σχετικά άρθρα