Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουτσούμπας: Αυτές είναι οι διαφορές μας με το κόμμα Λαφαζάνη

Κουτσούμπας: Αυτές είναι οι διαφορές μας με το κόμμα Λαφαζάνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Δημήτρης Κουτσούμπας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Λαϊκή Ενότητα, Παναγιώτης Λαφαζάνης,

Για τις διαφορές του ΚΚΕ με τη ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη ρωτήθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας που βρέθηκε καλεσμένος στο Mega.

«Έχουμε διαφορετικές απόψεις σε πολλά ζητήματα. Ο Λαφαζάνης εκφράζει τις θέσεις που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν αναλάβει την κυβέρνηση. Εμείς θεωρούμε πως είναι ίδια αντίληψη, θα καταλήξει στα ίδια προβλήματα», εξήγησε ο κ. Κουτσούμπας.

«Εμείς μιλάμε για άλλες συνθήκες με το λαό στην εξουσία. Εμάς στόχος μας είναι η σοσιαλιστική εξουσία, δεν το κρύβουμε. Το ΚΚΕ έχει θέσεις γειωμένες με την πραγματικότητα», υπογράμμισε ο γ.γ. της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ.

Αναφορικά με το μεταναστευτικό, ο κ. Κουτσούμπας «έδειξε» την Κομισιόν. «Πρέπει η Κομισιόν να αναλάβει την επίλυση του προβλήματος με τους μετανάστες, καθώς οι άνθρωποι αυτοί δεν ήρθαν να μείνουν στην Ελλάδα, αλλά επιθυμούν να πάνε σε άλλες χώρες», εξήγησε και πρότεινε οι ξένες χώρες να στέλνουν αεροπλάνα προκειμένου να πάρουν τους μετανάστες από τα ελληνικά νησιά.

Όταν ρωτήθηκε πώς γίνεται ενώ το ΚΚΕ τάσσεται κατά της παραμονής της χώρας στην ΕΕ, να ζητά την επίλυση του προβλήματος από την Κομισιόν, ο κ. Κουτσούμπας απάντησε πως «Οι πρόσφυγες έρχονται στην Ελλάδα και δεν πάνε από άλλους δρόμους γιατί είμαστε χώρα μέλος της ΕΕ και θέλουν να πάνε σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Σχετικά άρθρα