Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ατάκες που «ξύπνησαν» το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών

Οι ατάκες που «ξύπνησαν» το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Λαϊκή Ενότητα, Ντιμπέιτ (Τηλεμαχία), Όλγα Τρέμη, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Πάνος Καμμένος, ΠΑΣΟΚ, Πολιτικοί Αρχηγοί, ΣΥΡΙΖΑ, Φώφη Γεννηματά,

Μπορεί το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών να χαρακτηρίστηκε φλατ και άοσμο όμως υπήρχαν στιγμές που τα αίματα άναψαν και το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο.

Κατά την τρίωρη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, ακούστηκαν πολλές ατάκες που «έμειναν» και που προκάλεσαν ακόμα και γέλιο σε κάποιες περιπτώσεις.

Την πρώτη θέση για την ατάκα της βραδιάς διεκδικεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος αναφερόμενος στο ζήτημα της μετανάστευσης και απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, αυτό πρέπει να το ξέρει ο κ. Τσίπρας και οφείλει μάλιστα να τα φυλάει. Μην μας πάρουν ‘κανα νησάκι και ψαχνόμαστε», είπε.

Οι ατάκες του όμως δεν σταμάτησαν εκεί, συνέχισε λέγοντας: «Αυτός μέχρι να φτάσουμε στις εκλογές θα έχει γίνει πάλι αντιμνημονιακός» κοιτόντας τον Αλέξη Τσίπρα, ρωτώντας τον παράτυπα «έχεις χρόνο να έρθω στην Κουμουνδούρου να συζητήσουμε;», σε μία προσπάθεια να υπογραμμίσει το συναινετικό προφίλ που επιχειρεί να περάσει η Νέα Δημοκρατία.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας απαντώντας σε παρέμβαση της κ. Τρέμη σε ερώτηση αναφορικά με τα κανάλια, είπε: «Κυρία Τρέμη, είμαι στη διάθεσή σας να απαντήσω. Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;».

«Ξέρω ότι θες να με χτυπήσεις, γιατί βάζεις τον Πάνο να κάνει τη βρώμικη δουλειά;» ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφερόμενος στην επίθεση που του εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος χαρακτηρίζοντάς τον υπόδικο για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε: «Μην με μπλέκεις εμένα σ’ αυτά».

Πιστός στη στρατηγική του για στοχευμένες επιθέσεις στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τη Λαϊκή Ενότητα, ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας αναφερόμενος στις εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης του δεύτερου και δη τη Ρωσία, είπε: «Η Ρωσία είναι πλέον μια ιμπεριαλιστική δύναμη που κοιτάζει μόνο τα συμφέροντά της. Και όποιοι το πιστεύουν ακόμη ότι έχει σχέση με την παλιά Σοβιετική Ένωση, πρέπει να ξυπνήσουν γιατί κάνουν κακό στον ελληνικό λαό».

Η Φώφη Γεννηματά μάλλον επηρεασμένη από το προεκλογικό σποτ «Το τρενάκι του τρόμου με οδηγό και μηχανοδηγό τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο οδήγησε την Ελλάδα σε απομόνωση από την Ευρώπη».

«Θα μπορούσαμε να πάρουμε και μπροστάντζα από τους Ρώσους; Τα πήραμε τα 5 δισ. ή τα έστριψε η κυβέρνηση;» διερωτήθηκε η Όλγα Τρέμη απευθυνόμενη στον Παναγιώτη Λαφαζάνη για τον αγωγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε:«Το τρενάκι του τρόμου με οδηγό και μηχανοδηγό τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο οδήγησε την Ελλάδα σε απομόνωση από την Ευρώπη».

«Θα μπορούσαμε να πάρουμε και μπροστάντζα από τους Ρώσους; Τα πήραμε τα 5 δισ. ή τα έστριψε η κυβέρνηση;» διερωτήθηκε η Όλγα Τρέμη απευθυνόμενη στον Παναγιώτη Λαφαζάνη για τον αγωγό.

Και τέλος η ατάκα που κέρδισε ειδικά τους χρήστες του διαδικτύου ήταν της Φώφης Γεννηματά: «Εάν υπήρχε βραβείο για το Χρυσό Βατόμουρο στην οικονομία, ο κ. Τσίπρας θα το είχε κερδίσει σίγουρα».

Σχετικά άρθρα