Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Oι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιος τοποθετείται επικεφαλής στο Επικρατείας

Oι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιος τοποθετείται επικεφαλής στο Επικρατείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Δραγασάκης, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νίκος Κοτζιάς, ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Ψηφοδέλτιο Επικρατείας,

Στην πρώτη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοινώθηκε τοποθετείται ο Γιάννης Δραγασάκης, στη δεύτερη η Θεανώ Φωτίου, στην τρίτη ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, τέταρτη η Τασία Χριστοδουλοπούλου και πέμπτος ο καθηγητής Κώστας Γαβρόγλου.

Στην 6η θέση η Άννα Φιλίνη.

Ακολουθούν Κατωπόδης Θόδωρος, Μέσκος Μάρκος, Αχτσίογλου Έφγη, Τριγάζης Πάνος, Κονιόρδου Λυδία, Τσουκαλάς Κωνσταντίνος.

Στην Α’ Αθήνας θα βρίσκονται, επικεφαλής, από την «προεδρική φρουρά» ο Αλέκος Φλαμπουράρης και αμέσως μετά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Φίλης αλλά και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης. Ωστόσο, πρόβλημα παραμένει η κατάταξη, η οποία θα παίξει κομβικό ρόλο με το φόβο κάποιοι να μην εκλεγούν. Κι αυτό, γιατί παραμένει αμφίβολο κατά πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να εκλέξει πέντε βουλευτές, όπως τον περασμένο Ιανουάριο που συγκέντρωσε 33,6% στην Α’ Αθήνας.

Συνωστισμός στη Β’ Αθήνας

Πλήρης συμμετοχών είναι και η Β’ Αθήνας στην οποία «κατεβαίνουν»: Πρώτος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και εν συνεχεία οι Παναγιώτης Κουρουμπλής, Νίκος Παππάς, Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Ξυδάκης, στην 6 θέση θα είναι ο Νίκος Τόσκας και μετά ο ΠΑΣΟΚογενής Χρήστος Σπίρτζης

Έκπληξη ήταν η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της τραγουδίστριας Ραλλίας Χρηστίδου, η οποία όμως δεν θα βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση.

Αντιθέτως, από τους «53» σε εκλόγιμη θέση θα βρίσκεται η Βασιλική Κατριβάνου και πιο κάτω ακολουθούν η Αννέτα Καββαδία, ο Γιώργος Κυρίτσης και ο Κώστας Καραχάλιος.

Σχετικά άρθρα