Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χριστοδουλοπούλου: Εκτελούν συμβόλαια πολιτικού bullying σε βάρος μου

Χριστοδουλοπούλου: Εκτελούν συμβόλαια πολιτικού bullying σε βάρος μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Λαθρομετανάστες, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Μετανάστες, Πρόσφυγες, ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου,

«Η καταγγελία για παράνομο πλουτισμό σε βάρος των προσφύγων αφορά στους επιτήδειους και έχει επανειλημμένα φιλοξενηθεί ως είδηση στα ΜΜΕ και σίγουρα δεν αφορά στη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των νησιών» δήλωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, επανερχόμενη στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με τη δήλωσή της για νησιά που πλούτισαν και που χρεώνουν τους πρόσφυγες για να φορτίζουν τα κινητά τους.

Όλη η δήλωση της τέως υπουργού:

«Είναι σαφές ότι η επιλεκτική χρήση αποσπάσματος από χτεσινή μου συνέντευξη στο the pressproject έχει ως μοναδική στόχευση να φέρουν σε αντιπαράθεση τους κατοίκους των νησιών με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η καταγγελία για παράνομο πλουτισμό σε βάρος των προσφύγων αφορά στους επιτήδειους και έχει επανειλημμένα φιλοξενηθεί ως είδηση στα ΜΜΕ και σίγουρα δεν αφορά στη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των νησιών.

Αυτοί που εκτελούν συμβόλαια πολιτικού bullying συστηματικά σε βάρος του προσώπου μου, το κάνουν ακούραστα επτά μήνες, γιατί υπάρχουν πρόθυμοι να το αναπαράγουν. Η ΝΔ και τα στελέχη της δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη νέα αθλιότητα, όπως έκαναν και στο παρελθόν.»

Σχετικά άρθρα