Ισλαμικό ΚράτοςΑρμενία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Α. Σαμαράς: Σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα είναι πιο σταθερή από ποτέ

Α. Σαμαράς: Σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα είναι πιο σταθερή από ποτέ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς,

Χαιρετισμό στους Έλληνες Αποστράτους Εφέδρους της Αυστραλίας απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, στέλνοντας το μήνυμα ότι σε λίγα χρόνια, στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ανεξαρτησίας της χώρας μας, η Ελλάδα θα είναι “σταθερή, πιο ευημερούσα, πιο ανταγωνιστική και πιο ισχυρή από ποτέ”.

«Πάντα προβληματιζόμουν γιατί οι Έλληνες, παντού στη Διασπορά δείχνουν τέτοιο δυναμισμό, ενώ στην πατρίδα τους μαραζώνουν. Σήμερα, λοιπόν, αλλάζουμε την χώρα μας! Χτίζουμε μια νέα Ελλάδα, όπου οι Έλληνες θα αναδεικνύουν τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά τους, όπως ακριβώς κάνουν παντού στον κόσμο», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι σήμερα η Ελλάδα αναγεννιέται μέσα από την πιο σοβαρή κρίση των τελευταίων δεκαετιών, όπως ξαναγεννήθηκε το 1821 μετά από αιώνες δουλείας:

«Τότε κερδίσαμε την Ελευθερία μας από τον ξένο ζυγό. Σήμερα κερδίζουμε και εδραιώνουμε την Ελευθερία και τη δημιουργικότητα του λαού μας, από την εξάρτηση της υπερχρέωσης και του δανεισμού. Σπάμε αυτά τα δεσμά. Εξαλείφουμε τα ελλείμματα της οικονομίας μας. Αποκαθιστάμε την ανταγωνιστικότητα της παραγωγής μας. Ανοίγουμε το δρόμο στις επενδύσεις. Και αναπτύσσουμε τους ενεργειακούς πόρους της χώρας μας”, είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε:

«Σήμερα βάζουμε τις βάσεις ώστε πολύ σύντομα, η Ελλάδα να σας κάνει ακόμα πιο υπερήφανους. Σε πολύ λίγα χρόνια, στην επέτειο των 200 χρόνων της Ανεξαρτησίας μας, η πατρίδα μας θα είναι σταθερή, πιο ευημερούσα, πιο ανταγωνιστική και πιο ισχυρή από ποτέ».

Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι αυτό δεν είναι μόνο δέσμευση δική του αλλά χρέος όλων μας και καταλήγοντας υπογράμμισε:

«Μέρα με τη μέρα δίνουμε αυτό τον αγώνα. Και μέρα με την ημέρα τον κερδίζουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε εσάς στο πλευρό μας. Και ξέρουμε ότι εσείς, ο απόδημος Ελληνισμός, είστε η μεγαλύτερη δύναμη της Ελλάδας».

Σχετικά άρθρα