Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: “Ο Τσίπρας διαπραγματεύτηκε 17 ώρες και όχι 7 μήνες”

Ευάγγελος Βενιζέλος: “Ο Τσίπρας διαπραγματεύτηκε 17 ώρες και όχι 7 μήνες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Βενιζέλος, Μνημόνιο, ΠΑΣΟΚ,

Ο κ. Τσίπρας δεν έχει συνείδηση των ευθυνών του για αυτό που συνέβη στη χώρα, επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε ο κ. Βενιζέλος, «εμφανίζεται ο κ. Τσίπρας ως υποψήφιος πρωθυπουργός λέγοντας τα αντίθετα από αυτά που έλεγε πριν επτά μήνες», ενώ επανέλαβε ότι το μέιλ Χαρδούβελη ήταν «παιδική χαρά μπροστά στο μνημόνιο Τσίπρα».

«Λέει ο κ.Τσίπρας “διαπραγματευόμουν 17 ώρες”, δεν λέει διαπραγματευόμουν επτά μήνες. Διότι πράγματι δεν διαπραγματεύθηκε», σχολίασε ο κ. Βενιζέλος, και τόνισε ότι η διαπραγμάτευση έγινε μόνο μεταξύ 10 και 12 Ιουλίου. «Διαπραγματεύτηκε 17 ώρες και όχι επτά μήνες», πρόσθεσε. Παράλληλα, σημείωσε ότι «υπήρχαν περίοδοι που εμείς κάναμε 17 ημέρες διαπραγμάτευση».

Ο κ. Βενιζέλος καταλόγισε στον κ. Τσίπρα και την «ομάδα του» ότι έπεσαν στην «παγίδα των ψευδαισθήσεων», ενώ τόνισε ότι «άλλο να μιλάμε για την κατάσταση που παραλάβαμε το 2009, κι άλλο για την κατάσταση που παρέλαβε ο κ. Τσίπρας τον Ιανουάριο».

Σχετικά άρθρα