Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Λέει ψέματα ο Μεϊμαράκης – Kλειδί για τη σταθερότητα οι ΑΝΕΛ

Καμμένος: Λέει ψέματα ο Μεϊμαράκης – Kλειδί για τη σταθερότητα οι ΑΝΕΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΕΡΤ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Πάνος Καμμένος, ΠΑΣΟΚ,

Ο κ. Μεϊμαράκης δεν μπορεί να διεκδικεί την πρωθυπουργία, καθώς λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,  μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ο Μεϊμαράκης κάνει τις τελευταίες ημέρες εξαγγελίες πανικού. Αυτοί που θα φορολογηθούν θα είναι οι μαϊμού – αγρότες, οι μη αγρότες. Οι αληθινοί αγρότες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε», τόνισε μεταξύ άλλων  στη συνέντευξή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ,  για το θέμα της φορολόγησης των αγροτών.

Αναφερόμενος στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι ο κ. Μεϊμαράκης είτε θα προσκομίσει το έγγραφο που αποδεικνύει ότι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο, είτε σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να παραιτηθεί από τον προεκλογικό αγώνα.

«Πρέπει να υπάρξει σταθερότητα στη χώρα και οι ΑΝΕΛ είναι το κλειδί», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ τόνισε πως δεν ανησυχεί από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.

«Εάν ο ελληνικός λαός δεν μας θέλει στη Βουλή ας μην μας στείλει. Στη Δημοκρατία οι πολίτες αποφασίζουν», ενώ τόνισε πως με το ΠΑΣΟΚ δεν θα συνεργαστεί ποτέ

Σχετικά άρθρα