Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος είναι ο νονός της Ζωής που αναφέρονται εμμέσως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες;

Ποιος είναι ο νονός της Ζωής που αναφέρονται εμμέσως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντώνης Κάντας, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μαρίνα Χρυσοβελώνη,

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη καταλήγει λέγοντας «στην Ελλάδα, πάντως, λέμε όταν ένα μικρό παιδάκι πνίγεται, ο νονός, ο νονός…», αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τον άνθρωπο που έχει βαφτίσει την πρώην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, που δημοσιεύονται σε πολλές ιστοσελίδες (δείτε εδώ), νονός της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι ο κατηγορούμενος για τις μίζες στα εξοπλιστικά, Αντώνης Κάντας.

Η δήλωση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη

«Στους ανυπόστατους ισχυρισμούς της πρώην Προέδρου της Βουλής σχετικά με τη δικογραφία για τα εξοπλιστικά απαντούμε:

Πρώτον: Για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση των εξοπλιστικών απαιτούνται οι υπογραφές τριάντα βουλευτών και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε δεκατρείς βουλευτές.

Δεύτερον: η σχετική δικογραφία παραδόθηκε από την κα Κωνσταντοπούλου στον κ. Καμμένο μια ημέρα αφότου έκλεισε η Βουλή.

Και τρίτον: επειδή η κ. Κωνσταντοπούλου ισχυρίστηκε πως η ίδια ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι της εστάλη η δικογραφία για τα εξοπλιστικά από τη Δικαιοσύνη, ρωτάμε ευθέως: πότε προέβη στη σχετική ανακοίνωση και αν δόθηκε ο λόγος σε εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Στην Ελλάδα, πάντως, λέμε όταν ένα μικρό παιδάκι πνίγεται, «ο νονός, ο νονός…».

Σχετικά άρθρα