Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εντατικά μαθήματα στους αρχηγούς για τη βραδιά του ντιμπέιτ

Εντατικά μαθήματα στους αρχηγούς για τη βραδιά του ντιμπέιτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Θανάσης Καρτερός, Κώστας Ήσυχος, Νίκος Παππάς, Νίκος Φίλης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Πηνελόπη Γαβρά, Ράνια Σβίγκου, Σταύρος Θεοδωράκης,

Εντατικά μαθήματα για το επερχόμενο ντιπέιτ ξεκίνησαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί με στόχο να κερδίσουν πόντους στην επικοινωνία αλλά και σε ποσοστά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», τα επικοινωνιακά επιτελεία εργάζονται πυρετωδώς για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, έχουν αναλάβει ο Νίκος Παππάς, ο Νίκος Φίλης, ο Θανάσης Καρτερός, ο Άγγελος Τσέκερης και η Ράνια Σβίγκου.

Προπόνηση για τη μεγάλη βραδιά κάνουν στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη η Πηνελόπη Γαβρά, ο Γιώργος Φλέσσας, ο Νίκος Καραχάλιος, ο Γιάννης Χατζής και ο Ανδρέας Αθανασίου.

Τον Παναγιώτη Λαφαζάνη καθοδηγούν με συμβουλές ο Κώστας Ήσυχος και ο δημοσιογράφος Πέτρος Παπακωνσταντίνου.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη έχουν αναλάβει ο Δημήτρης Τσιόδρας, η Λίνα Παπαδάκη, η Αθηνά Δρέττα, ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, ο Χάρης Θεοχάρης και ο Θανάσης Σκόκος.

Και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά έχουν αναλάβει να ετοιμάσου ο Μανώλης Όθωνας, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Παύλος Χρηστίδης και ο Νίκος Βοσδογάνη, ενώ σημαντικός είναι ο ρόλος του Κώστα Λαλιώτη.

Σχετικά άρθρα