Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όταν ο Φίλης θύμισε στη Ντόρα ότι ο Χριστοφοράκος ήταν συμμαθητής της (βίντεο)

Όταν ο Φίλης θύμισε στη Ντόρα ότι ο Χριστοφοράκος ήταν συμμαθητής της (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Μιχάλης Χριστοφοράκος, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Φίλης, Ντόρα Μπακογιάννη, ΣΥΡΙΖΑ,

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη στο κεντρικό δελτίο του Mega στην πολιτική αντιπαράθεση που είχε με τον Νίκο Φίλη.

«Μην θίγεστε για τη διαφθορά, κ. Μπακογιάννη. Ποια περίοδο έφυγε ο κ. Χριστοφοράκος; Από ποιον ξέφυγε ο συμμαθητής σας κ. Χριστοφοράκος;» είπε ο κ.Φίλης στη κ. Μπακογιάννη, την Παρασκευή.

«Τα μεγάλα σκάνδαλα δείχνουν τι σημαίνει διαπλοκή και διαφθορά. Να πως φτάσαμε σήμερα ως εδώ. Από τον ΣΥΡΙΖΑ φτάσαμε;» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε μια νέα αφετηρία με όσους ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση. Στις εκλογές αυτές κρίνεται το μέλλον της χώρας.» εξήγησε ο Νίκος Φίλης απορρίπτοντας οποιαδήποτε συνεργασία με τους πρωταγωνιστές της διαπλοκής στη χώρα.

Απαντώντας σε μια ερώτηση της κ. Τρέμη ότι δεν…καταλαβαίνει τις διαφορές ανάμεσα στη Ν.Δ. και το ΣΥΡΙΖΑ και άρα γιατί αποκλείει ο ΣΥΡΙΖΑ τη συνεργασία, ο Νίκος Φίλης απάντησε: «αν βγάλατε απόφαση κ. Τρέμη, ότι δεν θα γίνει τίποτα, τότε να μην ψηφίζει ο λαός, να αποφασίζετε μόνοι σας».

Σχετικά άρθρα