Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mε ποιους θα συνεργαστεί στις εκλογές ο Θεοδωράκης

Mε ποιους θα συνεργαστεί στις εκλογές ο Θεοδωράκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Κόμματα αλλά και προσωπικότητες που θα συνεργαστούν με το Ποτάμι παρουσίασε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ έγινε γνωστό ότι οι λίστες του κόμματος θα δοθούν αύριο Σάββατο στη δημοσιότητα.

Κατα τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο κ.Θεοδωράκης επανέλαβε τη θέση του ότι η κυβέρνηση που θα συγκροτηθεί μετά τις εκλογές θα πρέπει να εκφράζει το 51% τπου εκλογικού σώματος, ώστε να υπάρχει ευρύτερη πολιτική και κοινωνική συμμαχία.

Αναφερόμενος στους υπουργούς της «επόμενης μέρας» και ρίχνοντας εμμέσως βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «δεν θα πάμε πίσω στο παλιό, πίσω στους υπουργούς του προηγούμενου επταμήνου». Κάλεσε δε τους κυρίους Τσίπρα και Μεϊμαράκη να πουν προεκλογικά ποιούς προορίζουν για υπουργούς, κάτι που θα κάνει σύντομα και ο ίδιος.

Ο εκπρόσωπος των «Μεταρρυθμιστών», που θα συμπορευθεί με το Ποτάμι, Σπύρος Λυκούδης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «αισθανόμαστε τόσο δεμένοι με το Ποτάμι, που νιώθουμε ένα», ενώ υπογράμμισε ότι το κόμμα αυτό έχει κάνει πράξη αυτά που λέει.

Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, εκπρόσωπος της «Δράσης», που θα έχει μια -μη εκλόγιμη- θέση στο Επικρατείας τόνισε ότι «δίνεται μια ευκαιρία να δούμε γιατί φτάσαμε εδώ και να βρούμε με τι τρόπο θα μπορέσουμε να το αλλάξουμε».

Ο Γιώργος Βλάχος από το το σχήμα «Μπροστά» ανέφερε ότι «πάμε μπροστά με συνεργασίες», ενώ τη στήριξη στο κόμμα ανακοίνωσε και η Λενιώ Μυρβίλη από τους Πράσινους, η οποία θα είναι στην Α’ Αθήνας.

Ακόμα, στις συνεργασίες θα είναι μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρονάς, η Ρίκα Βαγιάννη στη Μαγνησία, ο Κώστας Παταβούκας στα Τρίκαλα, ο Γιώργος Λαμπράκης, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Μαρία Νταλιάνη και η Γιώτα Φέστα.

Σχετικά άρθρα