Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωράκης: O Τσίπρας ακολουθεί παλαιοκομματικές τακτικές

Θεοδωράκης: O Τσίπρας ακολουθεί παλαιοκομματικές τακτικές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, καταγγέλλοντας πιέσεις στα ΜΜΕ από την Κουμουνδούρου.

«Ο Τσίπρας σήμερα ελέγχει τα ΜΜΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει μάθει πολύ γρήγορα τις πολιτικές τακτικές των παλιών κομμάτων και ασκεί πιέσεις στα Μέσα. Πώς δικαιολογείτε δηλαδή τις τρισέλιδες και τετρασέλιδες συνεντεύξεις υπουργών στις εφημερίδες;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης στον ραδιοσταθμό VIMA FM

Aναφερόμενος , δε, στην επικοινωνιακή τακτική του κ. Τσίπρα , ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσημανε: «Το Ποτάμι δεν είναι νέο επειδή δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο. Είναι νέο επειδή συγκρούεται με τις παλιές απόψεις. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ως «νέο» γιατί όλες οι τακτικές που ακολουθεί είναι παλαιοκομματικές, μυρίζουν μούχλα».

Στη συνέχεια ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει το Ποτάμι, λέγοντας: «στόχος μας είναι να είμαστε τρίτο κόμμα. Σημασία έχει να ψαλιδίσουμε τους δύο μεγάλους. Πρέπει να τιμωρηθούν γι” αυτά που έχουν κάνει στη χώρα. Η ΝΔ δεν τόλμησε να βγάλει ούτε αρχηγό. Είναι άλλο το γεγονός ότι ο Μεϊμαράκης είναι συμπαθής άνθρωπος και άλλο να πει κάποιος ότι η ΝΔ έχει αλλάξει. Ποιοι θα είναι δηλαδή οι νέοι υπουργοί της ΝΔ; Οι ίδιοι που ήταν και στην προηγούμενη κυβέρνηση;».

Τέλος, αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε «Πρώτη φορά κόμμα της αριστεράς δεν αναφέρεται στους ανέργους. Έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ «καταφέραμε να μην έχουμε άλλες μειώσεις στους συνταξιούχους και στο Δημόσιο». Η Ελλάδα όμως δεν έχει μόνο συνταξιούχους και Δημόσιο. Έχει και τους οι ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα τους οποίους δεν υπολογίζει κανένας στην κυβέρνηση».

Σχετικά άρθρα