Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ο νάρκισσος Βαρουφάκης γοήτευσε τον Τσίπρα που είναι ένα λαϊκό παιδί”

“Ο νάρκισσος Βαρουφάκης γοήτευσε τον Τσίπρα που είναι ένα λαϊκό παιδί”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης, Γιάννης Πανούσης, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ,

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον Γιάνη Βαρουφάκη εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Πανούσης.

Ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης χαρακτήρισε «αλαζόνα και νάρκισσο» τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος, όπως υπογράμμισε «γοήτευσε τον Αλέξη Τσίπρα που είναι ένα λαϊκό παιδί».

Ο κ. Πανούσης μίλησε για «λάθος επιλογή» αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη τονίζοντας:

«Του έλεγε για τον Γκάλμπρεϊθ και τις οικονομικές θεωρίες και ο Τσίπρας γοητεύτηκε και κάπου έχασε τον έλεγχο αν και πολλοί του έλεγαν ότι κάνει λάθος επιλογή».

Εξετάζοντας, μάλιστα, τη στάση του πρώην υπουργού Οικονομικών από μια ψυχολογική σκοπιά παρατήρησε ότι «άνθρωποι που είναι τόσο νάρκισσοι και αλαζόνες στο τέλος καταλήγουν να γίνονται το κέντρο του εαυτού τους». Και συμπλήρωσε με νόημα: «αφού είσαι το κέντρο θα παίξεις παιχνίδια με άλλα κέντρα».

Αντίστοιχα επικριτικός στάθηκε ο κ. Πανούσης και για την επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την οποία είπε ότι ήταν λάθος αναφερόμενος στο ότι δεν σταθμίστηκε σωστά η συμπεριφορά της πριν την τελική επιλογή.

Όσον αφορά το λάθος της κυβέρνησης Τσίπρα το τελευταίο επτάμηνο είπε ότι «έμπλεξε τη διακυβέρνηση με την ιδεολογία».

Παράλληλα τάχθηκε υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού μετά τις εκλογές ενώ όσον αφορά τη στάση με το Μνημόνιο είπε ότι θα πρέπει να το υλοποιήσουμε, να ξεκαθαρίσουμε μέσα σε τρία χρόνια και να προχωρήσουμε.

Χαρακτήρισε θανάσιμο λάθος για την υστεροφημία του Κουβέλη το να κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παρατήρησε, δε, ότι σε αυτές τις εκλογές έχουμε το φαινόμενο να υπάρχουν 2 ΠΑΣΟΚ 2 ΔΗΜΑΡ και 2 ΣΥΡΙΖΑ, «το κάθε κόμμα έχει αντεστραμμένο το είδωλό του».

Σχετικά άρθρα