Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: «Χρειάζεται συνεργασία όλων των δυνάμεων»

Βενιζέλος: «Χρειάζεται συνεργασία όλων των δυνάμεων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Την ανάγκη να συνεργαστούν όλες οι ευρωπαϊκές δυνάμεις την επομένη των εκλογών τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Το μόνο σχήμα που έχει νόημα είναι αυτό που λέγαμε από το 2012. Πρέπει να συνεργαστούν όλες οι δυνάμεις που είναι ευρωπαϊκές και δημοκρατικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ τι θεωρεί τον εαυτό του; Ευρωπαϊκή δύναμη; Δεν τον θεωρούσε γιατί δεν ήταν, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ στέγαζε και στεγάζει ακόμη δυνάμεις οι οποίες εχθρικές ή αμφίθυμες σε σχέση με το ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς. Ο ΣΥΡΙΖΑ που απομένει ως κόμμα Τσίπρα κατ’ ανάγκην τοποθετείται στο ευρωπαϊκό φάσμα. Άρα τι πρόβλημα έχει;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως αυτό που θα πρέπει να προκύψει από τις εκλογές είναι αυτό που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα στη Βουλή, δηλαδή ευρύτατη συνεργασία όλων των ευρωπαϊκών δυνάμεων.

«Γιατί πρέπει αυτό να αλλάξει τώρα;», διερωτήθηκε, τονίζοντας ότι «είναι αναγκαίο» και εκτιμώντας ότι «θα επιβληθεί εκ των πραγμάτων».

«Κανείς δεν συζητάει για το μέλλον. Διεξάγεται ένας προεκλογικός διάλογος “τσάτρα πάτρα”», ανέφερε ακόμη ο κ. Βενιζέλος.

Σχετικά άρθρα