Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιχείρηση συσπείρωση στο ΣΥΡΙΖΑ

Επιχείρηση συσπείρωση στο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αναποφάσιστοι, Δημοσκοπήσεις, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ελληνικό Χρέος, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στην Κουμουνδούρου μετά την δημοκοπική εικόνα που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά την εντελώς διαφορετική εικόνα που δείχνουν οι εσωτερικές μετρήσεις, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα τονίζουν πως οι καθυστερήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των εσωκομματικών ζητημάτων, δικαιολογούν απόλυτα μια δημοκοπική υστέρηση, χωρίς αυτή να μπορεί να συμβαδίσει με το δεύτερο κύμα δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη.

Παράλληλα, από το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα, τονίζουν πως η ανασύνταξη που βρίσκεται σε εξέλιξη τςι τελευταίες ημέρες, δεν μπορεί ακόμα να αποτυπωθεί δημοκοπικά, καθώς χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να υπάρξει η αναμενόμενη ανταπόκριση από την εκλογική βάση του κόμματος.

Την ίδια στιγμή, από το περιβάλλον της Κουμουνδούρου τονίζουν πως υπάρχει μεγάλη μερίδα αναποφάσιστων ψηφοφόρων οι οποίοι θα αποφασίσουν επί πραγματικών θεμάτων και θέσεων.

Έτσι σε αυτό το πλαίσιο, από τον ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζουν πως η στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας όπως και των υπόλοιπων κομμάτων βασίζεται στην επόμενη μέρα και όχι στην παρουσίαση των θέσεών τους για τα μείζονα προγραμματικά ζητήματα και φυσικά το θέμα του χρέους.

Οι μετρήσεις που έχουν στα χέρια τους στο επιτελείο του κ. Τσίπρα δείχνει την εκλογική βάση του κόμματος, σε σημαντικό βαθμό, αδρανή και εκτιμούν πως από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα μπορέσει να γίνει αντιληπτή η συσπείρωση που μέχρι στιγμής πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις κοντά στο 50%.

Σαν ηρεμιστικό λειτουργεί στον ΣΥΡΙΖΑ η μεγάλη δεξαμενή των αναποφάσιστων στους οποίους εκτιμάται από την Κουμουνδούρου πως έχει σαφές προβάδισμα σε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία.

Σχετικά άρθρα