Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει πει ψέματα

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει πει ψέματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, Σταύρος Θεοδωράκης, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία και Ανεξάρτητους Έλληνες, άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας πως το κόμμα του είναι αυτό που δεν έχει πει ούτε ένα ψέμα έως τώρα αλλά μόνο αλήθειες που δεν άρεσαν.

Ο ίδιος αναφερόμενος στη συμφωνία που υπεγράφη με τους δανειστές ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε πως το Ποτάμι έλεγε πως ««μπορούμε καλύτερα από τη συμφωνία Τσίπρα» και ότι ήθελε να αποτρέψει το κλείσιμο των τραπεζών.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε πως το Μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί, « γιατί διαφορετικά θα έχουμε το 4ο μνημόνιο. είναι άλλο να λες ότι θα βελτιώσω πτυχές και άλλο να λες ότι δεν θα το εφαρμόσω».

Ο κ. Θεοδωράκης σχολιάζοντας τη συμφωνία της 12ης Αυγούστου, τόνισε ότι πρέπει οι κάλπες να δώσουν το πράσινο φως για συγκρότηση ομάδας «για χειρουργικές επεμβάσεις στη συμφωνία».

Σχετικά άρθρα