Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kαταγγέλλει συντονισμένες επιθέσεις από συγκεκριμένα ΜΜΕ η Λαϊκή Ενότητα

Kαταγγέλλει συντονισμένες επιθέσεις από συγκεκριμένα ΜΜΕ η Λαϊκή Ενότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Εκλογές, Κώστας Ήσυχος, Λαϊκή Ενότητα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Παναγιώτης Λαφαζάνης,

Αήθεις συντονισμένες επιθέσεις από συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατήγγειλε ο Κώστας Ήσυχος εκ μέρους της Λαϊκής Ενότητας.

Ο κ. Ήσυχος κατέθεσε στο ΕΣΡ υπόμνημα με το οποίο το κόμμα εκφράζει τη διαμαρτυρία του για «ανισότιμο τρόπο προβολής των δραστηριοτήτων του κόμματος, και αήθεις συντονισμένες επιθέσεις από συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονταν στο υπόμνημα, στο κεντρικό δελτίο μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού ακούστηκαν «ανεπίτρεπτοι, βαρύτατοι δυσφημιστικοί και απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί σε βάρος του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Λαϊκής Ενότητας, κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, παραβιάζοντας κατάφωρα τη συνταγματικά κατοχυρωμένη και προστατευόμενη αρχή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, αλλά και την υποχρέωση προστασίας του κύρους των κομμάτων.

Παράλληλα, σε μία σειρά ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, καθώς και στην ίδια τη Δημόσια Τηλεόραση, παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της απουσίας εκπροσώπων της Λαϊκής Ενότητας από τα ενημερωτικά-πολιτικά πάνελ, στις ζώνες υψηλής ακροαματικότητας».

Τέλος, η Λαϊκή Ενότητα ζήτησε «αντικειμενική, αξιόπιστη, ανεξάρτητη, πλουραλιστική και ανόθευτη πληροφόρηση, ώστε οι πολίτες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία επαρκώς ενημερωμένοι για τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες των κομμάτων».

Σχετικά άρθρα