Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λαφαζάνης ποζάρει καμαρωτός και σκεπτικός ανάμεσα στους πρόσφυγες

Ο Λαφαζάνης ποζάρει καμαρωτός και σκεπτικός ανάμεσα στους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαθρομετανάστες, Λαϊκή Ενότητα, Λέσβος, Μετανάστες, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Πρόσφυγες,

Τόση μοναξιά είναι αβάσταχτη… Πήγε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην Λέσβο, να δει τους μετανάστες, αλλά ήταν μοναχούλης του… Άνθρωπος δεν βρέθηκε να βγει να τον χαιρετήσει.

Δηλαδή, τι να τον χαιρετήσει; Θυμάστε τι έπαθε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης όταν πήγε στις φωτιές; Τον πήραν στο κυνήγι οι Αθηναίοι που πάλευαν με τις φλόγες. Από μια άποψη ήταν καλύτερα που δεν τον πήραν είδηση.

Ωστόσο, για να τεκμηριώσει την επίσκεψή του έβγαλε και μια φωτογραφία ανάμεσα στα αντίσκηνα των προσφύγων σκεπτικός, με το χέρι στη μέση ως κάουμπόις.

Ο απίστευτος τύπος, εκεί ανάμεσα από τα αντίσκηνα, έκανε και κριτική στην κυβέρνηση λες και δεν συμμετείχε ο ίδιος σε αυτή την κυβέρνηση.

“Υπάρχει τεράστια έλλειψη συντονισμού και οργάνωσης από την πλευρά της κυβέρνησης και αδυναμία διάθεσης πόρων, προκειμένου στοιχειωδώς να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα. Πάντως το μεγάλο έγκλημα που συντελείται σε βάρος των προσφύγων είναι από τα κατεστημένα κέντρα της ΕΕ. Κι είναι θλιβερό ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει αναλάβει μέχρι τώρα μια δυνατή, τολμηρή, αποφασιστική πρωτοβουλία προς την πλευρά των ευρωπαϊκών αυτών κέντρων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των προσφύγων. Αυτό το πρόβλημα είναι μια μελανή σελίδα, ίσως η μελανότερη σελίδα των τελευταίων δεκαετιών για την κατεστημένη Ευρώπη”.

Ο άνθρωπος δεν πάει καλά… Έχουν εισβάλλει δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες στα νησιά μας, πρόκειται για μια ανθρωπιστική τραγωδία που ούτε κράτη με ισχυρές οικονομίες δεν μπορούν να “παλέψουν” και ο Λαφαζάνης δεν βρήκε ούτε μια λέξη να καταγγείλει την Τουρκία, που μας στέλνει τους ανθρώπους αυτούς σε σκυλοπνίχτες, αλλά βρήκε να κάνει κριτική στην ίδια κυβέρνηση που συμμετείχε.

Δεν ξέρουμε σε ποιον κόσμο ζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλλά όποιος κι είναι δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σχετικά άρθρα