Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητρόπουλος: Οι αποκαλύψεις που θα κάνω, θα εκπλήξουν

Μητρόπουλος: Οι αποκαλύψεις που θα κάνω, θα εκπλήξουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Μητρόπουλος, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Παναγιώτης Νικολούδης, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης,

Λίγες μόνο ώρες πριν τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 11:00, ο Αλέξης Μητρόπουλος, τόνισε πως η υπονόμευση που έγινε στο πρόσωπό του έγινε από υπηρεσιακούς παράγοντες» και όχι από πολιτικά πρόσωπα, βάζοντας ένα τέλος στην κόντρα που ξέσπασε με τον Χρήστο Σπίρτζη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε πως θα προβεί σε αποκαλύψεις που θα εκπλήξουν λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει συμβεί με παρεμβάσεις υπηρεσιακών παραγόντων στην υπόθεσή μου».

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής είχε καταγγείλει από το βήμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, πως ο Παναγιώτης Νικολούδης του είχε αποκαλύψει πως κυβερνητικό στέλεχος έδωσε εντολή να πάει ο φάκελος αίτησης άρσης της ασυλίας του στη Βουλής.

Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος πως θα συμπεριληφθεί στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές ενώ τόνισε: «Θα αποδείξω ότι δεν υπάρχει ηθική, κομματική, νομιμοποιητική βάση αποκλεισμού μου».

Σχετικά άρθρα