Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ για ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Λαφαζάνη και Καμμένο δείχνει νέα δημοσκόπηση

Θρίλερ για ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Λαφαζάνη και Καμμένο δείχνει νέα δημοσκόπηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Metron Analysis, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημοσκοπήσεις, Λαϊκή Ενότητα, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ, Χρυσή Αυγή,

Μεγάλο ντέρμπι δείχνει νέα μεγάλη δημοσκόπηση.

Συγκεκριμένα, ποσοστό 29% δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της Metron Analysis η οποία τοποθετεί τη Νέα Δημοκρατία στο 27,8% με αναγωγή.

Την ίδια στιγμή η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη βρίσκεται στο 4,1%. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 8,3% και ακολουθεί το Ποτάμι με 6,7%. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν περνούν τον πήχη του 3% για είσοδο στη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ποσοστά βγαίνουν με αναγωγή και στους αναποφάσιστους.

Η δημοσκόπηση δημοσιεύεται το Σάββατο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Παράλληλα η δημοσκόπηση δείχνει οκτακομματική βουλή στην οποία μπαίνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με την «Λαική Ενότητα» ενώ μένουν εκτός οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Την ίδια ώρα, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ζητά παραμονή στο ευρώ, με τους πολίτες να απορρίπτουν το δίλημμα μνημονιακός/αντιμνημονιακός.

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ περνά οριακά μπροστά από την Νέα Δημοκρατία λαμβάνοντας 22,2% και η Νέα Δημοκρατία 21,2%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6,4%, το Ποτάμι με 4,5%, το ΠΑΣΟΚ με 4,1%, στη Βουλή μπαίνουν η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και η Λαϊκή Ενότητα με 3,8% και 3,1%.

Εκτός Βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ με 1,7%. Στο 11,2% η αδιευκρίνιστη ψήφος.

Σχετικά άρθρα