Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Περιοδείες σε όλη τη χώρα ξεκίνησε ο Μεϊμαράκης

Περιοδείες σε όλη τη χώρα ξεκίνησε ο Μεϊμαράκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία,

Περιοδείες σε όλη τη χώρα ξεκίνησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Το πρωί της Παρασκευής επισκέφθηκε τη Θήβα και τη Λιβαδειά .

Μιλώντας με δημάρχους, παραγωγικούς φορείς και πολίτες, ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της κοινωνίας στο πολιτικό σύστημα.

«Ζητώ από τους πολίτες να αποκτήσουν ξανά εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα και για να γίνει αυτό χρειάζεται συνδιαμόρφωση λύσεων και προτάσεων», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή και κυρίως για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί στη Χαλκίδα.

Το Σάββατο 29 Αυγούστου ο κ. Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί τον Ασπρόπυργο, την Κυριακή 30 Αυγούστου την Κόρινθο, ενώ τη Δευτέρα 31 Αυγούστου θα επισκεφθεί περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Αττική όπου το βράδυ στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση στα παλιά γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης.

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη ο κ. Μεϊμαράκης θα περιοδεύσει σε περιοχές της Κρήτης, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Αττική, ενώ το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου θα είναι στη Θεσσαλία.

Σχετικά άρθρα