Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άλλο αντιμνημονιακό μέτωπο συγκροτούν οι Δεν Πληρώνω με την ΑΡΑΝ

Άλλο αντιμνημονιακό μέτωπο συγκροτούν οι Δεν Πληρώνω με την ΑΡΑΝ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριστερή Ανασύνθεση (ΑΡΑΝ), Δεν Πληρώνω, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές,

Συνάντηση εκπροσώπων του Κινήματος Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο και της Αριστερής Ανασύνθεσης (ΑΡΑΝ) για την ανάγκη οικοδόμησης ενός πλατιού κοινωνικού και πολιτικού μετώπου για το “ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα και μετά την άρνηση των Δεν Πληρώνω να συμπορευτούν με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, την Τετάρτη 26 Αυγούστου αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο, αποτελούμενη από τους Λεωνίδα Παπαδόπουλο και Ηλία Παπαδόπουλο, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Αριστερής Ανασύνθεσης (ΑΡΑΝ), αποτελούμενη από τους Χρήστο Τουλιάτο, Γιάννη Καραμάνο και Σπύρο Δρίτσα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση των Δεν Πληρώνω, “η συνάντηση έγινε σε απόλυτα συντροφικό κλίμα και ήταν άκρως εποικοδομητική. Εκφράστηκε η κοινή πρόθεση των δύο πολιτικών φορέων να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους το επόμενο διάστημα, συνεισφέροντας αποφασιστικά στην οικοδόμηση ενός μεγάλου πολιτικού και κοινωνικού μετώπου, το οποίο θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, αντιπαλεύοντας τα μνημόνια και ότι αυτά συνεπάγονται για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού λαού”.

Σχετικά άρθρα