Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταγγέλει και τον Άρειο Πάγο το ΠΑΣΟΚ για την ημερομηνία των εκλογών!

Καταγγέλει και τον Άρειο Πάγο το  ΠΑΣΟΚ  για την ημερομηνία των εκλογών!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΠΑΣΟΚ,

Βολές κατά της ηγεσίας του Αρείου Πάγου εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλοντας ότι προεξοφλεί την ημερομηνία διενέργειας των εθνικών εκλογών, συμπλέοντας έτσι με την απερχόμενη κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για αιφνιδιαστική πρόσκληση του Αρείου Πάγου προς τα δικαστήρια της χώρας να προετοιμαστούν για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου.

“Μόνο έκπληξη και αναπάντητες απορίες μπορεί να προκαλέσει η σημερινή, αιφνιδιαστική και πρωτοφανώς πρώιμη ανακοίνωση του Αρείου Πάγου -areiospagos.gr -με την οποία τα Δικαστήρια της χώρας καλούνται να προετοιμαστούν εν όψει της διενέργειας εθνικών εκλογών «με πιθανή ημερομηνία στις 20 Σεπτεμβρίου 2015».

Η σπουδή της ηγεσίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας να προεξοφλήσει τόσο το γεγονός της διενέργειας των εκλογών όσο και την ακριβή ημερομηνία τους, πριν καν ολοκληρωθεί η συνταγματική διαδικασία των διερευνητικών εντολών και της ύστατης προσπάθειας σχηματισμού κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή ύστερα από σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, γεννά εύλογες υποψίες και έντονη ανησυχία.

Δυστυχώς, μέρα με τη μέρα, επιβεβαιώνεται ο φόβος μας πως ο κυβερνητικός τακτικισμός δεν γνωρίζει όρια, ούτε πολιτικά, ούτε ηθικά, ούτε καν συνταγματικά. Είναι, ωστόσο, φαινόμενο πρωτοφανές και εξόχως προβληματικό για την ίδια τη Δημοκρατία μας, η απόλυτη σύμπλευση της ανώτατης ηγεσίας της Ελληνικής Δικαιοσύνης με την Κυβέρνηση”, επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά άρθρα