Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: Μας κατηγόρησαν για δοσίλογους αλλά εμείς λέγαμε αλήθεια

Βενιζέλος: Μας κατηγόρησαν για δοσίλογους αλλά εμείς λέγαμε αλήθεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Βενιζέλος, Μνημόνιο, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Σκληρή κριτική άσκησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για τον τρόπο που διακυβέρνησε τη χώρα, αλλά και με τη στρατηγική που ακολούθησε στις διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σύγκρινε τις πρακτικές Τσίπρα με τις δικές του, κατά το χρονικό διάστημα που ήταν στη Κυβέρνηση, τις οποίες και υπερασπίστηκε.

Συγκεκριμένα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο PSI, τόνισε με γλαφυρό τρόπο ότι “αποτελεί (σ.σ. το PSI) τη μεγαλύτερη συνεισφορά στη χώρα. Κάποτε θα στήσουν το άγαλμα του PSI και θα προσκυνούν, με τον Τσίπρα πρώτο”!

Στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη παραίτηση της Κυβέρνησης Τσίπρα, η οποία “έκανε μεγάλο κακό στη χώρα”, ανέφερε πως μοναδική επιθυμία του είναι η παραμονή του στην εξουσία, επιρρίπτοντας του ταυτόχρονα ευθύνες για τα σενάρια Grexit που παραμονεύουν ακόμα.

“Η Ελλάδα δεν πέρασε ξυστά μόνο από το Grexit αλλά και από την κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών. Συνεπώς, αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε άλλη λύση εκτός μνημονίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε για σχέδιο Β’ εντός ευρώ, χωρίς λιτότητα. Αυτό ήταν ψέμα”.

Τελειώνοντας ο Βαγγέλης Βενιζέλος υπογράμμισε, “Μας κατηγόρησαν για δοσίλογους, πουλημένους, σαδιστές, αλλά εμείς λέγαμε αλήθεια – Τα μέτρα τα φέρναμε από ανάγκη όχι από κακία”.

Σχετικά άρθρα