Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εμφύλιος και στην κεντροδεξιά: Μεϊμαράκης κατά Παυλόπουλου

Εμφύλιος και στην κεντροδεξιά: Μεϊμαράκης κατά Παυλόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Όλγα Γεροβασίλη, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,

Εμφύλιος ξέσπασε και στην κεντροδεξιά, καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, εμμέσως πλην σαφώς καταγγέλλει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, -ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα της κεντροδεξιάς παράταξης-,ότι συμπράττει με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, σήμερα αμέσως μετά την συνάντηση του με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, δημοσίως ζήτησε να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών μετά το πέρας των διερευνητικών εντολών εκφράζοντας την αντίθεσή του στις “επίσημες διαρροές” από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ακολούθησε απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου, που έκανε ευθεία επίθεση στον κ. Μεϊμαράκη, για να επανέλθει το βράδυ της Τρίτης η Νέα Δημοκρατία και με ανακοίνωση της να καταγγέλλει εμμέσως τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, χτυπώντας την κυβερνητική εκπρόσωπο.

«Από πότε η κα Γεροβασίλη ως κυβερνητική εκπρόσωπος εκδίδει ανακοινώσεις και ως εκπρόσωπος της Προεδρίας της Δημοκρατίας;

Το Σύνταγμα προβλέπει δύο συνεδριάσεις:
Η μία για τη διερεύνηση σχηματισμού κυβέρνησης από όλα τα κόμματα που φαίνεται ότι δεν μπορεί να γίνει, διότι δεν θέλει ο κ. Τσίπρας.

Και η δεύτερη για τη συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης που δεν δημιουργεί καμία καθυστέρηση στην εκλογική διαδικασία.

Αλήθεια, ποιοι θα είναι οι υπουργοί της υπηρεσιακής κυβέρνησης για τους οποίους το Σύνταγμα ορίζει ότι πρέπει να έχουν την ευρύτερη αποδοχή;

Μόνο ο κ. Τσίπρας θα καταθέσει την πρότασή του;

Μπορεί ο κ. Τσίπρας να μετατρέψει την υπηρεσιακή κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής σε μονοκομματική δική του;», αναφέρει η καυστική ανακοίνωση της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα