Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωράκης: O λαός δεν θα συγχωρήσει στον Τσίπρα την ανασφάλεια του

Θεοδωράκης: O λαός δεν θα συγχωρήσει στον Τσίπρα την ανασφάλεια του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής, Σταύρος Θεοδωράκης, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ,

«Προφανώς κι υπάρχουν κίνδυνοι όταν στηρίζεσαι στις ψήφους των άλλων. Χειρότερο, όμως, οι εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι «δεν είναι πολιτική οι συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, πολιτική είναι να παίρνεις αποφάσεις».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι: «Από τη στιγμή που υπάρχει ο φόβος κατάρρευσης της χώρας, πρότασή μας ήταν να μη γίνουν τώρα εκλογές, αλλά όταν στην πράξη θα φαινόταν το αδιέξοδο της κυβέρνησης», ενώ διερωτήθηκε: «Πόση οικονομική καταστροφή μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα».

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε τον φόβο ότι η αβεβαιότητα λόγω των εκλογών θα είναι τελειωτικό χτύπημα, τονίζοντας ότι: «Η χώρα και οι μικρές επιχειρήσεις καταρρέουν», καταλογίζοντας στον Αλέξη Τσίπρα ότι «ποτίζει με ανασφάλεια την κοινωνία».

«Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει ποια κόμματα θα συνεργαστούν για την κυβέρνηση όχι ο ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης, ενώ δήλωσε ότι δεν αισθάνεται άνετα να συμμετέχει σε κυβέρνηση, ούτε του κ. Τσίπρα, ούτε του κ. Μεϊμαράκη.

Αναφερόμενος στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημείωσε ότι από την πρώτη του ομιλία στη Βουλή είχε αναφέρει ότι δεν μιλάμε για μία Πρόεδρο, αλλά για μία «δικτακτορίσκο»,λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κανείς δε μπορεί να ανεχτεί να έχει η Πρόεδρος της Βουλής δικό της, προσωπικό Κανάλι, για να εξυπηρετεί τους σκοπούς της».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επέκρινε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς τους ότι λένε πως αν δεν γίνουν κυβέρνηση, θα ξαναγίνουν αντιμνημονιακοί στο δικό τους μνημόνιο, αναφέροντας: «Δεν είναι τιμητικό για τους ανθρώπους της αριστεράς να λένε ότι όσο έχω την «καρέκλα» στηρίζω το μνημόνιο».

Σχετικά άρθρα