Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη: Γραφικός ο Μεϊμαράκης, αλλά δεν θα αποφύγει τις εκλογές

Γεροβασίλη: Γραφικός ο Μεϊμαράκης, αλλά δεν θα αποφύγει τις εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία, Όλγα Γεροβασίλη, ΣΥΡΙΖΑ,

“Όση γραφικότητα και αν επιστρατεύσει ο κ. Μεϊμαράκης, δεν μπορεί να κρύψει την αμηχανία στην οποία βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, αντιμέτωπη με την λαϊκή ετυμηγορία”, υποστηρίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Και συνεχίζοντας την προσωπική επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, συμπληρώνει:

“Γι αυτό κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει την εκλογική αναμέτρηση, -την οποία ο ίδιος ζήτησε στην Βουλή- ή έστω να την καθυστερήσει για μερικές ώρες.

“Αυτό που απασχολεί τον κ. Μεϊμαράκη δεν είναι το καλό του τόπου, αλλά το πώς θα αποφύγει να διαχειριστεί εκλογικά την πολιτική κατάρρευση της Νέας Δημοκρατίας. Κατάρρευση η οποία είναι αποτέλεσμα μιας καταστροφικής διακυβέρνησης, κατά την διάρκεια της οποίας οι λίστες φοροφυγάδων κρυβόντουσαν στα συρτάρια, εξέχοντα μέλη των κυκλωμάτων αυτών συμμετείχαν στα κυβερνητικά επιτελεία, η διαπλοκή επέβαλλε τους όρους της, τα Μνημόνια υπογράφονταν εν λευκώ και η κυβέρνηση διαβεβαίωνε προς τέρψιν των δανειστών μας ότι το χρέος της χώρας είναι βιώσιμο.

Κάποιοι, προκειμένου να διασωθούν πολιτικά, επιδιώκουν να κρατούν το πολιτικό τοπίο όσο πιο θολό γίνεται. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι ώρα να δώσει ο ελληνικός λαός ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή τετραετίας. Αν το συμφέρον της χώρας δεν ταυτίζεται με τις μικροπολιτικές επιδιώξεις του κ. Μεϊμαράκη, το πρόβλημα είναι δικό του. Όχι της ελληνικής κοινωνίας”, καταλήγει η κ. Γεροβασίλη.

Σχετικά άρθρα