Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπακογιάννη για εκλογές: Ο Τσίπρας έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά

Μπακογιάννη για εκλογές: Ο Τσίπρας έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, ΣΥΡΙΖΑ,

Κατά μέτωπο επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός «έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά». Παράλληλα, σχολίασε ότι «ο λαός είναι σε απόγνωση και καλείται για άλλη μια φορά να πληρώσει υποχρεώσεις σε εφορία κλπ. και εμείς ασχολούμαστε με το εάν η Κωνσταντοπούλου στραβοκοίταξε τον Τσίπρα».

Εκτός αυτού η κυρία Μπακογιάννη εκτίμησε ότι «προφανώς ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τις εκλογές για να φύγει».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΙ η Ντόρα Μπακογιάννη εκτίμησε ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές, σημειώνοντας ότι «ο λαός θα δώσει την πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα βρίσκεται σε μια κατάρρευση πολιτική και κομματική».

Πέραν τούτου, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν παρέλειψε να επαναλάβει την αφήγηση της Νέας Δημοκρατίας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έπρεπε να οδηγήσει τη χώρα σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας».

«Κανείς δεν του αμφισβήτησε το πρωθυπουργιλίκι, αν αυτό ήταν το θέμα του» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία η κα Μπακογιάννη διευκρίνισε ότι «το μνημόνιο που ψηφίσαμε θα εφαρμοστεί», ζητώντας από όλους να πουν την αλήθεια σχετικά με την πολιτική που πρόκειται να εφαρμόσουν, προαναγγέλλοντας παράλληλα επανεξέταση των φορολογικών συντελεστών.

Σχετικά άρθρα