Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μεϊμαράκης μίλησε με τον Καραμανλή και έφαγε με την Ντόρα

Ο Μεϊμαράκης μίλησε με τον Καραμανλή και έφαγε με την Ντόρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

Εσωκομματικές επαφές “κορυφής” είχε σήμερα Σάββατο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης,καθώς το πρωί συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, ενώ το μεσημέρι συνέφαγε με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με πηγές της λεωφόρου Συγγρού, ο κ. Μεϊμαράκης είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και συζήτησαν τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και κυρίως το θέμα της διαχείρισης της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για τις συναντήσεις που είχε και θα έχει τις επόμενες με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης.

Ο κ. Μεϊμαράκης , το μεσημέρι του Σαββάτου, συνέφαγε με την Ντόρα Μπακογιάννη και σύμφωνα με πληροφορίες συζ΄τησαν την στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα εν όψει των εκλογών.

Από την πλευρά της, η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα πρέπει να υπάρξει μία κυβέρνηση συνεργασίας, με κορμό τη Νέα Δημοκρατία. Τη θέση της κ. Μπακογιάννη χαιρέτισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Σχετικά άρθρα