Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το κριτήριο για την “λίστα” με τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Το κριτήριο για την “λίστα” με τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Όλγα Γεροβασίλη, ΣΥΡΙΖΑ,

Το βασικό κριτήριο για την “λίστα” με τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στις επικείμενες εκλογές αποκάλυψε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως είπε, η εκπρόσωπος της κυβέρνησης στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM»,
υπάρχει ανάγκη να αντιστοιχηθεί ο κομματικός ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ, προαναγγέλοντας εμμέσως πλην σαφώς άνοιγμα της “λίστας” σε στελέχη καταξιωμένα κοινωνικά και όχι κομματικά.

Αυτή η αντιστοίχιση θα αποτυπωθεί και στις λίστες των υποψηφιοτήτων, συμπλήρωσε η κ. Γεροβασίλη, επαναλαμβάνοντας την εκτίμηση ότι η 20η Σεπτεμβρίου είναι μία εφικτή ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Η κ. Γεροβασίλη, τόνισε ακόμη ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αυτοδυναμία και υπογράμμισε ότι η επόμενη κυβέρνηση, πρέπει να είναι μια σταθερή κυβέρνηση, ώστε να αποφευχθούν οι οποιουδήποτε τύπου κραδασμοί, τους οποίους δεν τους χρειάζεται η χώρα.

«Το καινούριο πρόγραμμα για την έξοδο της χώρας από τα αδιέξοδο και τη νέα οικονομική κρίση πρέπει να τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού που είναι ο μόνος αρμόδιος» διαμήνυσε παράλληλα, η κ. Γεροβασίλη, αιτιολογώντας την απόφαση προσφυγής στις κάλπες.

Οι εκλογές «πρέπει να γίνουν σύντομα για πολλούς λόγους» έσπευσε να διευκρινίσει, καθιστώντας σαφές ότι ο μεγάλος αγώνας αυτής της κυβέρνησης είναι να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις των μέτρων της συμφωνίας.

Σχετικά άρθρα