Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απαξιωτικό σχόλιο Παυλόπουλου: Ποιος ασχολείται με την Ζωή!

Απαξιωτικό σχόλιο Παυλόπουλου: Ποιος ασχολείται με την Ζωή!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Πρόεδρος της Βουλής, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,

Ευθεία επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο έκανε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την έναρξη της συνάντησή της με τον επικεφαλής της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Λαϊκή Ενότητα» Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Είναι από τις οχληρές παραμέτρους της διαδικασίας ανάθεσης διερευνητικών εντολών, ότι αυτή η διαδικασία ξεκίνησε από μια κυβέρνηση που επέλεξε να παραιτηθεί στα μουλωχτά, μη ενημερώνοντας τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρασιωπά την εκκίνηση αυτής της διαδικασίας από από τη Βουλή, είπε η κ. Κωνσταντοπούλου κατά τον διάλογο που είχε με τον κ. Λαφαζάνη μπροστά στις κάμερες.

Κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για τις νέες δηλώσεις της προέδρου της Βουλής για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισαν:«ουδέν σχόλιον, διότι από χθες η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν ασχολείται με την κ. Κωνσταντοπούλου».

Σχετικά άρθρα