Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Λαφαζάνης συναντάται με την Ζωή – Θα πάρει την εντολή

Γιατί ο Λαφαζάνης συναντάται με την Ζωή – Θα πάρει την εντολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Παναγιώτης Λαφαζάνης,

«Έχω θεσμική υποχρέωση να ενημερώσω την πρόεδρο της Βουλής για την ίδρυση μια νέας κοινοβουλευτικής ομάδας με προοπτική την άμεση ίδρυση ενός αντιμνημονιακού μετώπου για να βγει η χώρα από την κρίση» δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης προσερχόμενος στη Βουλή, το Σάββατο το πρωί, για να συναντηθεί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο επικεφαλής της νέας Κ.Ο. με την επωνυμία «Λαϊκή Ενότητα», που παραιτήθηκε μαζί με άλλους 24 βουλευτές από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι πρέπει να τηρούμε τις θεσμικές διαδικασίες και τις προβλέψεις τους Συντάγματος, υποστηρίζοντας ότι «και οι κυβερνήσεις και οι μνημονιακές δυνάμεις έχουν κάνει κουρελόχαρτο και τον κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας της κ. Κωνσταντοπούλου με τον νέο πολιτικό σχηματισμό και συγκεκριμένα αν είναι κοντά του, απάντησε ότι δεν θα συζητηθούν σήμερα τέτοια θέματα.

Σε ερώτημα για τη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης που αναμένεται να λάβει αφότου την παραδώσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε «βεβαίως θα την εξαντλήσουμε».

Σχετικά άρθρα