Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ραχήλ Μακρή: Ο Τσίπρας κάνει εκλογές για να διώξει βουλευτές και τη Ζωή

Ραχήλ Μακρή: Ο Τσίπρας κάνει εκλογές για να διώξει βουλευτές και τη Ζωή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εκλογές, Ευρώ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Ραχήλ Μακρή,

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε για άλλη μια φορά η Ραχήλ Μακρή κατά του Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Η κ. Μακρή τόνισε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός οδηγεί την χώρα στις εκλογές για να «φύγουν οι ενοχλητικοί βουλευτές» αλλά και για να απαλλαγεί από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Πρέπει να υπάρξει ευρύ μέτωπο συμμετοχής. Το όχι είναι όλου του λαού απ’ όπου κι αν προέρχεται. Αναγκάστηκε λέει από τους κακούς βουλευτές να παραιτηθεί. Αυτό που είχε χάσει δεν ήταν η πλειοψηφία αλλά η λαϊκή νομιμοποίηση», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε η κ. Μακρή, η οποία την Πέμπτη έθεσε εαυτόν εκτός εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε φίμωση και έλλειψη ενημέρωσης από πλευράς κυβέρνησης «Ποτέ δεν είχαμε ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις ως κοινοβουλευτική ομάδα. Ότι μαθαίναμε, το μαθαίναμε από τα ΜΜΕ. Είμαι 3 χρόνια βουλευτής και τέτοια φίμωση βουλευτών δεν έχω ξαναδεί. Ούτε επί Σαμαρά δεν είχαν γίνει αυτά».

Η κ. Μακρή προέβλεψε ότι το ευρώ θα πεθάνει από μόνο του σε λίγα χρόνια και εξέφρασε την στήριξή της στον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Χαιρετίζω την στάση του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ήταν πολύ έντιμη. Τους κατηγόρησαν για δραχμολάγνους. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το ευρώ για να αποκρύπτουμε το πραγματικό πρόβλημα της χώρας που δεν είναι ταξικό. Το ευρώ είναι θνησιγενές», είπε

Σχετικά άρθρα