Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρό άρθρο Λαφαζάνη: Στου Μαξίμου λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο

Σκληρό άρθρο Λαφαζάνη: Στου Μαξίμου λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Μέγαρο Μαξίμου, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ,

Συναγερμός στην Αριστερή Πλατφόρμα μετά τις πληροφοριες για πρόωρες κάλπες στις 20 Σεπτεμβρίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μετέβη στη Βουλή την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η ευρεία κυβερνητικη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα, στην οποία κλείδωσε η ημερομηνία της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ερωτηθείς ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, παρέπεμψε στην κυβέρνηση για τις αποφάσεις, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα.”Θα τα δούμε όλα” είπε

Οπως έγινε γνωστο αύριο συνεδριάζει η πολιτική γραμματεια του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποια μετεχουν και στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας.

Σε άρθρο στην Iskra, ο συντάκτης κάνει λόγο για απόπειρα αιφνιδιασμού από το Μαξίμου για να μην προλάβει να ετοιμαστεί η Αριστερη Πλατφόρμα. Τονίζεται όμως ότι το Οχι θα έχει πολιτική έκφραση.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να πάει άρον- άρον αυγουστιάτικα στις εκλογές για να απαλλαγεί από τα βαρίδια του «ΟΧΙ» και για να αιφνιδιάσει την «Αριστερή Πλατφόρμα» ώστε να μην προλάβει να ετοιμαστεί για εκλογική αναμέτρηση.

Αναφέρεται χαρακτηριστικα : Η κυβέρνηση θέλει να σβήσει άρον –άρον το «ΟΧΙ» από τον πολιτικό χάρτη. Το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος και το «ΟΧΙ» στα μνημόνια, ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, ο συνεπής αριστερός, προοδευτικός, πατριωτικός , δημοκρατικός κόσμος έχουν εξελιχθεί σε εφιάλτη για την κυβέρνηση.

Κάποιοι στου Μαξίμου λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

Ο ελληνικός λαός δεν ξέχασε το «ΟΧΙ». Δεν είναι διατεθειμένος να ζει εξανδραποδισμένος σε μια χώρα που ζει κάτω από τη μπότα ενός νεοαποικιακού καθεστώτος. Το «ΟΧΙ» δεν ηττήθηκε. Θα έχει πολιτική έκφραση και θα νικήσει. Ο αγώνας συνεχίζεται και αν γίνουν εκλογές έστω με πραξικοπηματικούς όρους, αυτές θα είναι ένας πρώτος σταθμός για την ανεξάρτητη , προοδευτική και δημοκρατική Ελλάδα που ονειρευόμαστε», καταλήγει.

Σχετικά άρθρα