Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚ: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τον «τζόγο» με τη χώρα

ΠΑΣΟΚ: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τον «τζόγο» με τη χώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο εκπρόσωπος Τύπου το ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις ταχύτατες πολιτικές εξελίξεις και τις διαφαινόμενες εκλογές.

Ο κ. Χρηστίδης δήλωσε πως η ανικανότητα της κυβέρνησης «οδήγησε στη χαοτική κατάσταση με το προσφυγικό, τα capital controls, στην παντελή έλλειψη προετοιμασίας για το άνοιγμα των σχολείων, στην πρωτοφανή έλλειψη αναλώσιμων στα νοσοκομεία, στην περικοπή των συντάξεων με ευθύνη τους, στην φοροεπιδρομή των αγροτών».

Η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τον “τζόγο” με την χώρα. Κάθε μέρα, κάθε ώρα απραξίας, έλλειψης σχεδίου και αναποφασιστικότητας, στοιχίζει ακριβά στους Έλληνες πολίτες. Αυτή η ανικανότητα είναι που οδήγησε στη χαοτική κατάσταση με το προσφυγικό, τα capital controls, στην παντελή έλλειψη προετοιμασίας για το άνοιγμα των σχολείων, στην πρωτοφανή έλλειψη αναλώσιμων στα νοσοκομεία, στην περικοπή των συντάξεων με ευθύνη τους, στην φοροεπιδρομή των αγροτών.

Όλα αυτά δηλαδή που πληρώνει καθημερινά ο λαός μας. Αφού οδήγησαν στο σκληρότερο Μνημόνιο, τώρα αποδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν μπορούν, αλλά και φοβούνται να κυβερνήσουν. Σε κάθε περίπτωση, η χώρα έχει ανάγκη από αλλαγή πολιτικής».

Σχετικά άρθρα