Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λεουτσάκος: “Το ΟΧΙ χρειάζεται πολιτική έκφραση” – Το ΝΑΙ στο ευρώ το ξέρει;

Λεουτσάκος: “Το ΟΧΙ χρειάζεται πολιτική έκφραση” – Το ΝΑΙ στο ευρώ το ξέρει;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μνημόνιο, Στάθης Λεουτσάκος, ΣΥΡΙΖΑ,

«Είναι κανείς να λυπάται όταν η κ. Γεροβασίλη χρησιμοποιεί επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν Σαμαράς, Βενιζέλος και Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ o Στάθης Λεουτσάκος, στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας, και ένας ακόμα που υπόσχεται ότι υπάρχει “εναλλακτική” δίχως όμως να λέει στον ελληνικό λαό ποια είναι.

Ο Στάθης Λεουτσάκος κατηγόρησε την κυβερνητική εκπρόσωπο για «αλχημείες» όσον αφορά τη σύμπτωση απόψεων Σόιμπλε – Αριστερής Πλατφόρμας.

«Ο Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση», απάντησε ο κ. Λεουτσάκος. Ναι, αλλά ο Σόιμπλε έχει το ίδιο σχέδιο Grexit με την Πλατφόρμα, κάτι που επιβεβαίωσε ο Θεόδωρος Κατσανέβας της Δραχμής Ελληνικής Δημοκρατικής Κίνησης μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο Kontra.

Όσον αφορά τη στάση που θα κρατήσει η ομάδα Λαφαζάνη σε περίπτωση που η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Λεουτσάκος είπε ότι «δεν ψηφίσαμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία μνημονιακή διαδικασία, δεν θα ψηφίσουμε εκποίηση του δημόσιου πλούτου».

Ερωτηθείς για το αν η Αριστερή Πλατφόρμα θα προχωρήσει στο μετασχηματισμό της σε πολιτικό κόμμα απάντησε ότι «το μόνο που δεν θα κάνουμε είναι να υποταχθούμε και να πάμε στο σπίτι μας. Θα είμαστε ενεργοί με το λαό. Το ΌΧΙ χρειάζεται πολιτική έκφραση και θα είμαστε παρόντες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Στάθης Λεουτάσκος νομίζει ότι εκπροσωπεί το σύνολο του ΟΧΙ (μέσα στο οποίο είναι και οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής) και αυτό να το προσέξει… Όπως επίσης ας λάβει υπόψιν του, όσο σοβαρά του επιτρέπει η αντίληψή του, ότι το ΟΧΙ στα μνημόνια ήταν παράλληλα ΝΑΙ στο ευρώ. Ποιο ΟΧΙ θα εκπροσωπήσει ο Στάθης Λεουτσάκος; Ας κάνει μια 12ωρη σύσκεψη με τον Λαφαζάνη, μήπως και βγάλουν άκρη (πράγμα απίθανο, αλλά λέμε τώρα).

Σχετικά άρθρα