Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνω από 40.000 οι «υπογραφές» για πρόταση μομφής κατά της Ζωής

Πάνω από 40.000 οι «υπογραφές» για πρόταση μομφής κατά της Ζωής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Facebook, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής, Πρόταση Μομφής, ΣΥΡΙΖΑ,

Ξεκίνησαν δειλά στα μέσα Ιουλίου. Και η πορεία τους μέσα σε έναν μόλις μήνα είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Το γκρουπ που καλεί σε πρόταση μομφής ενάντια στην κυρία Κωνσταντοπούλου, γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα, έχοντας φθάσει πλέον τις 40.000 ηλεκτρονικές υπογραφές.

Ένας αριθμός πρωτοφανής για τα δεδομένα του Facebook ιδίως αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για μία κλειστή ομάδα, στην οποία όποιος δηλώνει συμμετοχή γίνεται δεκτός ύστερα από αίτηση και αποδοχή από τους διαχειριστές της σελίδας.

Οι εμπνευστές της όλης κίνησης δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την μεγάλη δυναμική που έχει η προσπάθειά τους. Ιδίως αν σκεφτούμε ότι η γεωμετρική άνοδος των συμμετεχόντων σημειώθηκε εν μέσω διακοπών, και με την πολιτική επικαιρότητα να μην είναι στο φόρτε της. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι η προσθήκη 10.000 νέων εγγεγραμμένων στην ομάδα έγινε μέσα σε μόλις μία εβδομάδα!

Η ομάδα έχει ήδη στείλει επιστολή προς τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων που τους ζητά να κατατεθεί άμεσα πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Βουλής. Σ’ αυτήν την επιστολή σημείωναν ότι δεν θέλουν να υποκαταστήσουν την πολιτική και κοινοβουλευτική λειτουργία. Απλά αισθάνονται υποχρεωμένοι να διατυπώσουν εμφατικά την ανησυχία και την αγανάκτηση ενός σημαντικού μέρους της κοινής γνώμης.

Κάτι που όπως φαίνεται καταφέρνουν με αρκετή επιτυχία, καθώς τα νούμερα των συμμετεχόντων τους δικαιώνουν απόλυτα. Μέχρι το επόμενο ρεκόρ, που όπως όλα δείχνουν δεν θα χρειαστεί να βγει ο Αύγουστος για να συμπληρωθεί.

Σχετικά άρθρα