Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κούλογλου: Λαοφιλής και κύριος του πολιτικού παιχνιδιού ο Τσίπρας

Κούλογλου: Λαοφιλής και κύριος του πολιτικού παιχνιδιού ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εκλογές, Στέλιος Κούλογλου, ΣΥΡΙΖΑ,

Την εκτίμηση πως η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες είναι ένα αναπόφευκτο σενάριο εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Εθνικό Ραδιόφωνο της Ιρλανδίας (RTE) και στον δημοσιογράφο Κιάραν Κάσσιντι.

Ερωτηθείς για το εάν οι εκλογές στην Ελλάδα είναι αναπόφευκτες ο Στ. Κούλογλου απάντησε: «Από ό,τι φαίνεται, ναι. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μεγάλες απώλειες κατά την ψήφο εμπιστοσύνης την επόμενη εβδομάδα. Και αν όντως είναι έτσι, ο Τσίπρας δεν έχει άλλη επιλογή. Γιατί θα έχει μια κυβέρνηση μειοψηφίας μέσα σε δύσκολες πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες. Ενώ χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τους όρους, τα μνημόνια και τα πακέτα λιτότητας, γιατί η συμφωνία περιλαμβάνει περισσότερη λιτότητα από εκείνη που είχαμε τα τελευταία πέντε έξι χρόνια».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως τον «κύριο του πολιτικού παιχνιδιού», επισημαίνοντας ότι ο πρωθυπουργός «παραμένει λαοφιλής επίσης στις εθνικές δημοσκοπήσεις, Έχει τη στήριξη ενός 75% του λαού, κάτι που είναι πρωτοφανές για την Ελλάδα και μάλιστα σε τέτοιες συνθήκες και οικονομικά προβλήματα».

Σχετικά άρθρα