Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσακωμός στον ΣΥΡΙΖΑ για το ταμείο του κόμματος

Τσακωμός στον ΣΥΡΙΖΑ για το ταμείο του κόμματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ,

Χρηματοδότηση από τη Βουλή διεκδικεί ο Λαφαζάνης, σύμφωνα με τα parapolitika.gr.

Όπως διαβάζουμε στο σάιτ, την ανακοίνωση του κόμματος του επισπεύδει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και για έναν ακόμη πολύ βασικό λόγο, τη χρηματοδότηση από τη Βουλή.

Αν ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας δεν ανακοινώσει εγκαίρως τον σχηματισμό του που θα αριθμεί περίπου 30 βουλευτές δεν θα μπορεί να λάβει το ανάλογο υψηλό κονδύλιο που προβλέπεται από τον Προϋπολογισμό της Βουλής κι ως εκ τούτου θα περιμένει λεφτά από το ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο φυσικά διαχειρίζεται ο Τσίπρας.

Ανέκαθεν τα περιουσιακά στοιχεία της Αριστεράς αποτελούσαν σημείο οξύτατης τριβής για τις αντιμαχόμενες πλευρές της, επισημαίνουν τα parapolitika.

Παλαιός κοινοβουλευτικός θυμόταν πρόσφατα ότι την περίοδο 1989 – 1991, της διάσπασης ΚΚΕ – ΣΥΝ, ο διαμοιρασμός των ιματίων ήταν μια πολύ δύσκολη υπόθεση η οποία κατέληξε σε ποσοστά 70%-30% υπέρ του ΚΚΕ.

Μεταξύ άλλων στην κυριότητα του τότε ΣΥΝ είχε περιέλθει κι ένα ελαιοτριβείο, μαζί με μεγάλο ελαιοστάσιο, στην Λέσβο.

Με δεδομένο ότι σήμερα η Αριστερή Πρωτοβουλία έχει την πλειοψηφία στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης δεν πρόκειται να αποχωρήσει χωρίς να… τακτοποιήσει τις… εκκρεμότητες στο λογιστήριο.

Σχετικά άρθρα