Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητρόπουλος: Στην κυβέρνηση δεν έχουν καταλάβει τη σφοδρότητα των μέτρων

Μητρόπουλος: Στην κυβέρνηση δεν έχουν καταλάβει τη σφοδρότητα των μέτρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Μητρόπουλος, Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Εκλογές, Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, Μνημόνιο,

Την άποψη πως το μνημόνιο είναι μη εφαρμόσιμο εξέφρασε ο ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, επισημαίνοντας πως σε κάθε περίπτωση θα στηρίξει την κυβέρνηση.

Παίρνοντας θέση στις πολιτικές εξελίξεις προτείνει μια ευρεία κυβέρνηση συνασπισμού με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής εκλογών ξεκαθαρίζει όμως πως το τρίτο μνημόνιο θα φέρει τεράστια οικονομική επιδείνωση σtη χώρα.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε πως ακόμα κι αν η κυβέρνηση βγει «καθαρή» μέσα από τη διαδικασία των εκλογών, κρατώντας εκτός τους διαφωνούντες, αυτό δεν σημαίνει οτι το πρόγραμμα είναι εφικτό να υλοποιηθεί.

Υπογράμμισε δε, πως «Στην κυβέρνηση δεν έχουν καταλάβει σε τι καλούνται να ανταπεξέλθουν οι κοινωνικές τάξεις. Κανείς δεν έχει καταλάβει τη σφοδρότητα των μέτρων που έρχονται».

Καταλήγοντας είπε: «Πρέπει να υπάρξει φυγή προς τα μπρος και να πάψουν οι αντιπαλότητες. Ως Αριστερά στόχος μας πρέπει να είναι να μη φέρουμε περισσότερα δεινά στον ελληνικό λαό».

Σχετικά άρθρα