Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φλαμπουράρης: Αδικία η κυβέρνηση να πέσει από τους βουλευτές της!

Φλαμπουράρης: Αδικία η κυβέρνηση να πέσει από τους βουλευτές της!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέκος Φλαμπουράρης, Εκλογές, Μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ,

Μήνυμα προς τους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ που διαφοροποιούνται από την κυβερνητική γραμμή απευθύνει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης με φόντο το εσωκομματικό ρήγμα με την Αριστερή Πλατφόρμα, που φαίνεται να λαμβάνει οριστικό χαρακτήρα, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις που δρομολογούνται τόσο με τη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης όσο και με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Φλαμπουράρης είπε πως επιθυμία του θα ήταν η κυβέρνηση να πάρει 162 ψήφους στη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης και να συνεχίσει καθώς σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπήρχε ανάγκη να γίνουν εκλογές. Αναγνώρισε όμως πως είναι πολύ δύσκολο να κάνει κανείς κάποια εκτίμηση αφού «όλοι οι βουλευτές, οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες σκέφτονται ποιο είναι το καλύτερο να κάνουν».

Όσοι ενδεχομένως καταψηφίσουν την κυβέρνηση «δεν θα ήθελαν να καταψηφίσουν κυβέρνηση της Αριστεράς παρότι αναγκάστηκε να κάνει αυτή τη συμφωνία, διότι είναι μια κυβέρνηση Αριστεράς που για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Ευρώπη πήρε την εξουσία μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και την ψήφο του λαού», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός προσθέτοντας:

«Θα είναι αδικία αυτή η κυβέρνηση να πέσει από τους ίδιους της τους βουλευτές της».

Ερωτηθείς για τη στάση του Παναγιώτη Λαφαζάνη ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε πως ο καθένας τραβά το δρόμο του και «αν μπεις σε ένα μονοπάτι δυστυχώς πολλές φορές τελικά συμβαίνει να σε πηγαίνει το μονοπάτι και όχι εσύ να το ακολουθείς».

Εξέφρασε δεν την ελπίδα «πηγαίνοντας προς την ψήφο εμπιστοσύνης το μονοπάτι να σταματήσει να τραβάει τους συντρόφους και εκείνοι να κανονίσουν την πορεία του.

Σχετικά άρθρα