Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το iskra αναβιώνει τον “αυριανισμό” – Κατηγορεί τον Τσίπρα ως “καλό μαθητή” της ΕΕ

Το iskra αναβιώνει τον “αυριανισμό” – Κατηγορεί τον Τσίπρα ως “καλό μαθητή” της ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Grexit, Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Κυβέρνηση, Μνημόνιο, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ,

Σε παράκρουση οι γραφιάδες του iskra της Αριστερής Πλατφόρμας, οι ίδιοι που διαδίδουν στον λαό ότι υπάρχει “εναλλακτική λύση” δίχως όμως να την αποκαλύπτουν, λες και πρόκειται για κάποιο μεταφυσικό μυστήριο, τώρα ισχυρίζονται ότι «ο Σόιμπλε υποστήριξε με φανατισμό το τρίτο μνημόνιο, έτσι όπως βελτιώθηκε στο Eurogroup και αναδεικνύεται ως ένας από τους πιο καλούς συμμάχους της κυβέρνησης, με την οποία έχει εγκαινιάσει μια πολύ καλή σχέση με “άριστο μέλλον”».

Ο Σόιμπλε, οπαδός του ίδιου grexit με τον Λαφαζάνη και την περιθωριακή παρέα του, εμφανίζεται από την Πλατφόρμα ως ο καλύτερος “φίλος” της κυβέρνησης Τσίπρα.

Μόνη απορία, αφού έχουν έτσι τα πράγματα σύμφωνα με την Πλατφόρμα, γιατί την ίδια ώρα λένε ότι στηρίζουν την κυβέρνηση; Πώς είναι δυνατόν να στηρίζουν μια κυβέρνηση που καθυβρίζουν και διασύρουν ως δήθεν υποτελή στους δανειστές.

Είναι εντελώς “γκαγκά” οι άνθρωποι ή θεωρούν τον ελληνικό λαό εντελώς ανόητο;

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι ομοϊδεάτες του εξηγήσουν αναλυτικά στον ελληνικό λαό ποια είναι η “εναλλακτική λύση” που διαδίδουν ότι υπάρχει, όχι με συνθήματα αλλά με επιχειρήματα και τεκμηριωμένο σχέδιο, θα τους θεωρούμε πολιτικούς απατεώνες, φτηνούς δημαγωγούς και άθλιους λαϊκιστές.

Εάν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καταθέσει στην κοινωνία το εναλλακτικό του σχέδιο, τότε υποσχόμαστε ότι θα πάψουμε να τον αποκαλούμε πολιτικό απατεώνα.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο του iskra.gr:

Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά κορόιδευε τον ελληνικό λαό και ενέπαιζε τη Βουλή, εμφανίζοντας για αυτονόητους λόγους σκοπιμότητας, το τρίτο μνημόνιο να «κινδυνεύει» τάχα, να μην περάσει στο Eurogroup της Παρασκευής (14/8), εξαιτίας της αρνητικής στάσης της Γερμανίας και ειδικότερα του Β. Σόιμπλε. Μάλιστα, η κυβέρνηση έφτανε στο σημείο να κατηγορεί την «Αριστερή Πλατφόρμα» πως συμπλέει(!), περίπου, με το Grexit του Σόιμπλε, σε μια δήθεν «ανίερη συμμαχία» μαζί του!

Το Eurogroup τελικά, πανηγυρικά και ομόφωνα, έδωσε την θερμή πολιτική συγκατάθεση του στη νέα Τρίτη «βελτιωμένη» προς το χειρότερο και πιο συγκεκριμενοποιημένη, μνημονιακή υποδούλωση της χώρας, με όλους, ανεξαιρέτως, τους εταίρους της ΕΕ να εξαίρουν τον «μεταμορφωμένο» ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης ως «καλού μαθητή» και «πειθαρχικού εταίρου» της ευρωζώνης.

Ο Β. Σόιμπλε υποστήριξε με φανατισμό το «τρίτο μνημόνιο», έτσι όπως βελτιώθηκε στο Eurogroup και αναδεικνύεται ως ένας από τους πιο καλούς συμμάχους της κυβέρνησης, με την οποία έχει εγκαινιάσει μια πολύ καλή σχέση με «άριστο μέλλον».

Σχετικά άρθρα