Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο ρόλος Λαφαζάνη και Πλατφόρμας την επόμενη ημέρα

Αυτός είναι ο ρόλος Λαφαζάνη και Πλατφόρμας την επόμενη ημέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μνημόνιο, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή,

Η Αριστερή Πλατφόρμα δημαγωγεί ασύστολα γιατί δεν μας λέει ποιο είναι το εναλλακτικό της σχέδιο.

Γενικώς και αορίστως μιλάνε για επιστροφή στη Δραχμή και αναφέρονται σε ένα “προοδευτικό ριζοσπαστικό σχέδιο”. Αυτά είναι συνθήματα, δεν είναι σχέδιο.

Και είναι απολύτως δικαιολογημένος όποιος κρίνει, ότι ο Λαφαζάνης δεν έχει κανένα σχέδιο και λέει ψέμματα για να φτιάξει αντιμνημονιακό κόμμα αντίβαρο στη Χρυσή Αυγή. Για να μοιραστεί η εναπομείνασα αντιμνημονιακή δυσαρέσκεια και να μην πάει όλη στη Χρυσή Αυγή. Αυτό κάνει ο Λαφαζάνης, ανεξάρτητα εάν το έχει συνειδητοποιήσει.

Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος, επειδή καυχιέται ότι έχει εναλλακτικό σχέδιο, να πείσει τους αφελείς και τους εξοργισμένους ανθρώπους και αντί να γίνει το δημοκρατικό αντιμνημονιακό αντίβαρο της Χρυσής Αυγής, να γίνει πόλος αποσταθεροποίησης της χώρας, χρησιμοποιούμενος από κέντρα που ο ίδιος αγνοεί ως “χρήσιμος ηλίθιος” σε σχεδιασμούς που ούτε τους βλέπει, ούτε τους αντιλαμβάνεται.

Ευχόμαστε η Αριστερή Πλατφόρμα, μετά τη διάσπασή της από τον ΣΥΡΙΖΑ, να εξελιχθεί σε ένα δημοκρατικό αντίβαρο στη Χρυσή Αυγή και οι ακραίες ρητορικές Λαφαζάνη και λοιπών να μην μας οδηγήσουν σε περιπέτειες.

Σχετικά άρθρα