Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι αριστεριστές του Λαφαζάνη κατηγορούν τον Τσίπρα για εκβιασμό! Αλέξη τέλειωσέ τους

Οι αριστεριστές του Λαφαζάνη κατηγορούν τον Τσίπρα για εκβιασμό! Αλέξη τέλειωσέ τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ,

Οι περιθωριακοί αριστεριστές της Αριστερής Πλατφόρμας, που δεν έχουν κανένα εναλλακτικό σχέδιο και εμπαίζουν τον ελληνικό λαό δημαγωγώντας ασύστολα, ξαναχτύπησαν.

Με νέο άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα iskra.gr, χαρακτηρίζουν την πρόθεση του πρωθυπουργού να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ως κίνηση “εκβιασμού της Αριστερής Πλατφόρμας”.

«Δεδομένου του αποτελέσματος, συνεργάτες του πρωθυπουργού ανέφεραν πως η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να ζητήσει από το Σώμα την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, μετά τις 20 Αυγούστου. Είναι προφανές ότι στόχος μίας τέτοιας ενδεχομένως πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης είναι να εκβιάσει ωμά τους βουλευτές κυρίως της Αριστερής Πλατφόρμας, θέτοντας το δίλημμα να προσφέρουν κάλυψη στις μνημονιακές κυβερνητικές επιλογές ή να “ρίξουν” την κυβέρνηση», αναφέρεται σε σχετικό άρθρο.

«Στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας, σε σχέση με το ενδεχόμενο να ζητήσει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης, τόνιζαν τον εκβιαστικό και εξουθενωτικό χαρακτήρα μίας τέτοιας πρότασης και έλεγαν πως “οι βουλευτές που έχουν αναφορά στην Αριστερή Πλατφόρμα δεν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση αλλά να ανακόψουν και να σταματήσουν άμεσα τη μνημονιακή πορεία της”».

Τα ίδια στελέχη τόνιζαν ότι “με την ψήφο τους και τη δράση τους θέλουν να συμβάλουν ώστε η κυβέρνηση να εγκαταλείψει και να ακυρώσει τα μνημόνια, ειδικότερα το τρίτο μνημόνιο και πρώτα απ’ όλα να συμβάλουν στη μη εφαρμογή μνημονιακών επιλογών, με στόχο να έρθει στο προσκήνιο η σχεδιασμένη προώθηση των ριζοσπαστικών προγραμματικών κυβερνητικών δεσμεύσεων”, σημειώνεται.

Η κυβέρνηση και η πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν και να στηρίξουν μια συγκεκριμένη πολιτική. Η Πλατφόρμα και οι βουλευτές της, ενώ διαφωνούν κάθετα με αυτή την πολιτική, επιμένουν ότι στηρίζουν την κυβέρνηση.

Στο εύλογο ερώτημα πώς στηρίζουν μια κυβέρνηση όταν διαφωνούν με την πολιτική αυτής της κυβέρνησης δεν απαντούν ευθέως, λένε ότι δήθεν θέλουν να της αλλάξουν πολιτική, αλλά αυτό δεν συνιστά κυβέρνηση, γιατί μια κυβέρνηση πρέπει να μπορεί να κυβερνά και όχι να εκβιάζεται από 40 περιθωριακά γκρουπούσκουλα που εάν κατέβαιναν μόνοι τους στις εκλογές -και όχι υπό την ηγεσία του Τσίπρα- δεν θα έβρισκαν την ψήφο τους.

Όπως δεν απαντούν και όταν ερωτώνται επίμονα για το ποια είναι η εναλλακτική τους λύση, την οποία όλο αναφέρουν γενικά και αόριστα αλλά αρνούνται να την εκθέσουν στην κοινωνία. Και δεν την εκθέτουν στην κοινωνία διότι δεν έχουν εναλλακτική λύση ή ακόμα κι εάν έχουν γνωρίζουν ότι αυτή βρίσκει αντίθετη τη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού.

Όλη αυτή η κοροϊδία με την Αριστερή Πλατφόρμα του Λαφαζάνη και των υπολοίπων περιθωριακών πρέπει να τελειώσει άμεσα. Αρκετά ο λαός έχει υποφέρει από τις δημιουργικές τους ασάφειες, τις προσδοκίες τους ότι θα έρθει το “ξανθό γένος” (Ρώσοι) να μας λευτερώσει, τις υποτιθέμενες εναλλακτικές που δεν υπάρχουν ή ακόμα κι αν υπάρχουν ουδείς σοβαρός του πλανήτη θα κάτσει να ασχοληθεί με τους Λαφαζάνηδες, τους Στρατούληδες και τους Λεουτσάκους.

Η Αριστερή Πλατφόρμα όχι μόνο δεν έχει το θάρρος να μας πει δημόσια και ξεκάθαρα ποιο είναι το εναλλακτικό της σχέδιο (εάν υπάρχει, που προφανώς και δεν υπάρχει), αλλά δεν έχει απολογηθεί ακόμα και για τις ψεύτικες προσδοκίες που καλλιέργησαν στον ελληνικό λαό ότι δήθεν ο Πούτιν ή οι BRICS θα μας βοηθούσαν, πράγματα που αποδείχτηκαν φούσκες ή ακόμα και ψέμματα.

Αυτό μάλιστα που δεν φαίνεται καθόλου να “ανησυχεί” την Αριστερή Πλατφόρμα είναι η πρωτοφανής “συνάντησή” της με τη Χρυσή Αυγή όχι μόνο στον υποτιθέμενο αντιμνημονιακό αγώνα αλλά και στη ρωσοφιλία τους.

Και αυτοί οι άνθρωποι, που δεν ξέρουν τι λένε και τι τους γίνεται (στο καλό σενάριο, γιατί υπάρχει και “κακό”, αυτό που διέρρευσε το Μαξίμου και για την περίεργη “ταύτιση” της Πλατφόρμας με τις απόψεις Σόιμπλε), αυτοί οι αντικοινωνικοί τύποι, έχουν το θράσος να κατηγορούν τον Αλέξη Τσίπρα ότι εκβιάζει!

Όχι κύριοι της Πλατφόρμας! Οι μόνοι εκβιαστές είστε εσείς. Και εάν φοράτε παντελόνια, πράγμα αμφίβολο, να κάνετε διάσπαση, να ρίξετε την κυβέρνηση των μνημονιακών εκβιαστών, όπως την αποκαλείτε, και να μην παριστάνετε ότι δήθεν νοιάζεστε για το καλό της Αριστεράς και του Αλέξη Τσίπρα, που τον διασύρετε χυδαία σε κάθε ευκαιρία επειδή σαν να ξύπνησε από ύπνο βαθύ συνειδητοποίησε που οδηγούσαν την πατρίδα οι καταστροφικές εμμονές σας και αποφάσισε να σας απομονώσει, στο παρά πέντε, για να σώσει τον τόπο από “πυρηνικό” όλεθρο.

Αλέξη τέλειωσέ τους! Δεν βλέπεις ότι οι άνθρωποι είναι απροσάρμοστοι και εμμονικοί; Αλέξη τέλειωσέ τους, στείλτους πίσω στο εξωκοινοβουλευτικό τους περιθώριο και γίνε ο ηγέτης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

Αλέξη τέλειωσέ τους! Αυτοί οι τύποι δίχως να το καταλαβαίνουν, παρασυρμένοι από τις τρέλες που πρεσβεύουν, στρώνουν τον δρόμο για τη Χρυσή Αυγή. Όπως αυτοί οι ίδιοι, με τις ανόητες “διεθνιστικές” τους σάχλες ανέδειξαν τη Χρυσή Αυγή στον Άγιο Παντελεήμονα για να ανοίξει ο δρόμος για τη Βουλή, έτσι και τώρα με τις υποτιθέμενες αντιμνημονιακές τους ιδεοληψίες πάλι τη Χρυσή Αυγή δυναμώνουν.

Αλέξη τέλειωσέ τους! Οι Πλατφόρμες οδηγούν τον λαό και την πατρίδα σε πρωτοφανή κοινωνική αστάθεια από την οποία μόνο η πιο άκρα δεξιά θα βγει ωφελημένη… Αλέξη τέλειωσέ τους και αγκάλιασε τη δημοκρατική παράταξη, την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, που προσμένει έναν ισχυρό ηγέτη να την αναστήσει!

Σχετικά άρθρα