Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: «Εμείς θα σταματήσουμε την διάλυση της χώρας»

Μεϊμαράκης: «Εμείς θα σταματήσουμε την διάλυση της χώρας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, Πρόεδρος της Βουλής, ΣΥΡΙΖΑ, Φορολογία,

Με αναφορές στην πρόεδρο της Βουλής ξεκίνησε την ομιλία του από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης παρατηρώντας ότι «εμείς από τότε που ξεκινήσαμε μέχρι τώρα βλέπουμε την Πρόεδρο της Βoυλής να μιλάει και να μην σταματάει».

Παράλληλα έκανε λόγο για πλήρη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του κοινοβουλίου και «όπως πάμε, πάμε για πλήρη διάλυση της χώρας», όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μεϊμαράκης.

«Την πλήρη διάλυση της χώρας εμείς θα την σταματήσουμε», υπογράμμισε και συνέχισε αναφερόμενος στις εκλογές λέγοντας πως «αν γίνουν τώρα οι εκλογές μπορεί να ανακόψουμε την πορεία της οικονομίας και μετά να χρειαστούμε ακόμα χειρότερο από αυτό το Μνημόνιο που ψηφίζουμε τώρα».

«Αν πιστεύετε ότι πρέπει να γίνουν εκλογές, κάντε τις κι εμείς θα σας βοηθήσουμε να δραπετεύσετε. Αρκεί να σωθεί η χώρα. Μην μας θεωρείτε δεδομένους για τις ψηφοφορίες του Οκτωβρίου».

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως παρουσιάζει πολλές δικές της προτάσεις ως προτάσεις των δανειστών, υπογραμμίζοντας πως πολλές από αυτές τις προτάσεις η κυβέρνηση Σαμαρά τις είχε απορρήψει.

«Το πρώτη φορά Αριστέρα σύντομα θα γίνει τελευταία φορά αριστερά και μάλιστα από δικούς σας βουλευτές» σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Απευθυνόμενος στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο είπε «Είσαι πρώτος Μνημονιακός. Εγώ δεν σας λέω Γερμανοτσολιάδες αλλά Μνημονιακούς».

Επίσης προανήγγειλε, τη σύσταση ομάδων εργασίας από τη ΝΔ προκειμένου στη ΔΕΘ να παρουσιάσει νέο πρόγραμμα το οποίο κάλεσε τον κ. Τσίπρα να χρησιμοποιήσει.

Ενώ ξεχωριστή «θέση» στην ομιλία του είχαν οι αγρότες λέγοντας πως «δεν θα αφήσουμε να καταστραφεί η κτηνοτροφία και η γεωργία επειδή εσείς θέλετε εισαγωγές από την Ολλανδία και αλλού».

«Ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε;» αναρωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης ασκώντας κριτική για την αύξηση της φορολογίας στα ιδιωτικά σχολεία.

Σχετικά άρθρα